2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام به همه خانوما  وقتتون بخیر میخاستم بپرسم طب سوزنی و بادکش قبل انتقال خوبه؟!  آیا ک ...

عزیزم من طب سوزنی با یه خانم چینی ۱۰ جلسه انجام دادم هیچ تاثیری برای من نداشت

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم من طب سوزنی با یه خانم چینی ۱۰ جلسه انجام دادم هیچ تاثیری برای من نداشت

آهان ممنونم گفتم ببینم اگه طب سنتی کمک میکنه برم

مرسی جواب دادی مهربون... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر من سال 95رفته بود، به هیچ وجه راضی نبود، دکترش یکی از بهترین های آی وی اف بود که توی مراکز و ب ...

الهی شکر که طبیعی باردار شد. ممنون بخاطر مشورتی که دادی. شاید مجبور شم برم مام برای ادامه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
 الهی شکر که طبیعی باردار شد. ممنون بخاطر مشورتی که دادی. شاید مجبور شم برم مام برای ادامه

آره عزیزم، فکر کنم یه کاربر دیگه هم رفته بود رویش و اصلا راضی نبود.

انشالله بهترین ها برات اتفاق بیوفته.

قربونت برم عزیزم من ۲۲ سالمه منم به دلالیلی دچار یائسگی زودرس شدم شدم انشالله که شما نتیجه بگیری ...

ذخیره اش 2.89

خوبه که زود شروع کردی. ان شالله زود هم نتیجه میگیری

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
دوستان دیروز و امروز رو دستمال ترشحات با رگه های قهوه ای دیدم، دیشب هم از حالت تهوع بالا آوردم و امر ...

سلام

آخرین سونو که دادی کی بوده؟

حالت تهوع رو منم دارم ...

اگه بیشتر از دو سه هفته پیشه ب نظرم یک سونو بده ک خیالت راحت بشه

ان شاء الله ک چیزی نیست

ولی بعضیا هماتوم دارن حتی یک قطره خون هم ندارن و نیاز ب استراحت بیشتری داره ک بهتره زودتر بفهمی

آره عزیزم، فکر کنم یه کاربر دیگه هم رفته بود رویش و اصلا راضی نبود. انشالله بهترین ها برات اتفاق بی ...

رویش تهران یا کرج؟

من رویش تهران میرم جنین شناسش واقعا کاربلده که

سلام آخرین سونو که دادی کی بوده؟ حالت تهوع رو منم دارم ... اگه بیشتر از دو سه هفته پیشه ب نظرم یک ...

عزیزم من هنوز سونو ندادم چون اینجا تا ۱۲ هفتگی سونو نمیکنن، دارم فکر میکنم فردا برم سونو خصوصی که البته اونم از ۸ هفته اجازه میدن

زود بهم نوبت میدن یا دیر بخوام برم چطوری برم مراکز ناباروری تشکیل پرونده بدم هزینه هاشون بالاست ازما ...

اسرافیلی و مام زود نوبت میدن فکر کنم عارفی رو نمیدونم. اگه مراکز ناباروری داده باشید قبول دارن جلسه اول خودتو همسرت با هم میرید و خودشون میگن چیکارا کنید دیگه باید صبرت زیاد باشه و کم‌نیاری چون با بار اول که همه چیز معلوم‌ نمیشه و برو بیا داره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام آخرین سونو که دادی کی بوده؟ حالت تهوع رو منم دارم ... اگه بیشتر از دو سه هفته پیشه ب نظرم یک ...

شماهم لکه بینی داشتی درسته؟ چطور بود واسه شما؟ 

متوجه منظورت نشدم یعمی پلی کیستیک باعث میشه تخمکا بی کیفیت باشن؟ اخه دکتر منم بعد پانکچر گفت تخمکا ...

بله عزیزم پلی کیستیکا تخمکاشون کیفیت نداره باید حداقل ۵۰ روز قبل تخمککشی تقویتی بخوری وگرنه جنین نمیشه تخمکات

رویش تهران یا کرج؟ من رویش تهران میرم جنین شناسش واقعا کاربلده که

کرج عزیزم

عزیزم من هنوز سونو ندادم چون اینجا تا ۱۲ هفتگی سونو نمیکنن، دارم فکر میکنم فردا برم سونو خصوصی که ال ...

فردا میشی هشت هفته

اگه شرایطت سخت نیست و خونریزی زیاد نداری اگه بری بد نیست

من چون خونریزی کم و ترشحات قهوه ای داشتم زودتر از موعد رفتم 

قلبشم الان مشخص میشه اگه بری

بازم با دکترت مشورت کن و بگو استرس داری حتما اجازه میده

فردا میشی هشت هفته اگه شرایطت سخت نیست و خونریزی زیاد نداری اگه بری بد نیست من چون خونریزی کم و تر ...

عزیزم اینجا فقط ماما ویزیت میکنه و اونم هفته ۵ منو دید و گفت الکل نخور و بعدش قرار بعدیو گذاشت هفته۱۱ بهم هم گفت ممکنه تو این مدت لکه بینی داشته باشی که نرماله و نگران نباش، باهاش دیروز تماس گرفتم گفتم لکه بینی قهو ه ای دارم گفت تا خونریزی نشده چیز مهمی نیست. دکتر فقط زمانی که به اندازه دو تا پد خونریزی داشته باشم میتونم وقت بگیرم و برم