2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
آنا جون میگم نظرت در مورد واکسن انفولانزا چیه حتما همه باید بزنن ؟من کرونا زدم دیگه میترسم انفولانزا ...

نترس گلم بزن خیالت راحت عزیزم نهایت دو هفته فاصله داشته باشه با واکسن کرونا همین

حتی دانشمندان دارن فکر میکنن هر سال این دو تا واکسن رو ترکیب کنن

فقط اگر قراره واکسن کزاز هم بزنی با متخصص عفونی مشورت کن عزیزم چون میشه سه تا واکسن

والا من راستش رو بخوایی نمیدونم.....  زینبی جون بهتر میتونه کمکت کنه....  @زینبی_باب ...

واکسن آنفولانزا هر چی سال های بیشتری تزریق بشه ایمنی بهتری میده 

چون ویروس آنفولانزا خیلی کوچیک هست و جهش های زیادی انجام میده هر ساله آپدیت میشه واکسنش، در نتیجه مثلا اگر 15 سال متوالی تزریق بشه خیلی خیلی قوی‌تر میشه بدن در مواجهه با آنفولانزا، کلا معنی قوی شدن هم این نیست که مبتلا نشه اصلا ادم

ممکنه ابتلا ایجاد بشه ممکنه نشه ولی کشنده نیست

یه نکته هم بگم کشندگی آنفولانزا به مراتب از کرونا بیشتره خصوصا در خانم های باردار، ولی واگیر دار بودنش خیلی کمتر هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون خوب باشه من دوماه دیگه اگه مشکلی نباشه و خدا بخواد میخام آخرین جنین ...

ببین گلم گاهی تجویز میکنن منم علتش رو نفهمیدم ولی از یه متخصص شنیدم میتونه اثر مثبت داشته باشه پس نگران نباش 😉 😉 😉 

ببین گلم گاهی تجویز میکنن منم علتش رو نفهمیدم ولی از یه متخصص شنیدم میتونه اثر مثبت داشته باشه پس نگ ...

سلام عزیزم.

یه سوال 

الان من اگر واکسن دز اول و‌دوم‌رو‌بزنم تا چند وقت بعد دز دوم پانکچر نکنم بهتره؟

ببین گلم گاهی تجویز میکنن منم علتش رو نفهمیدم ولی از یه متخصص شنیدم میتونه اثر مثبت داشته باشه پس نگ ...

مرسی عزیزم . فقط یه سوال دیگه بهم‌ پردنیزولون ۵ داده دکتر نوشته خر ص۲ ساعت بخورم از دیروز شروع کردم ولی واقعا اذیت شدم حالم خوب بود اینو خوردم سردرد گرفتم اعصابم بهم ریخت اصن الکی زدم زیر گریه بعدشم خوابم می اومد عجیییب اینا عوارضش هست ولی اگه ادامه دار باشه عیب نداره ؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

سلام دوستان دیروز دوم پریود رفتم دکتر گفت کیست های ریز داری😔😔😔این ماه پانکچر میشم یعنی خوب پیش نمیره؟؟؟

بهم سینال اف و hcg و قرص آپو متفورمین روزی دو تا نوشته

تو نت خوندم همش برا تحریک تخمک گذاری و این چیزا نوشته بود

امروز عصر تزریق میکنم تعریف دور ناف درد داره؟؟؟

استرس دارم😥😥😥

امسال میکوبم 
دوستان از بین شما کسی بوده مشکل هایپر پلازی رحم داشته باشه خواهش میکنم جواب من رو بدید واقعا ناامیدم ...

سلام عزیزم، منم هیستروسکوپی که کردم برام تشخیص هایپر پلازی داده بود ، البته نمونه برداری از اندومتر کرده بودن و خداروشکر چیزی نبود، شما هم نگران نباش، ممکنه اواخر سیکلت سونو شده باشی و دیواره رحم ضخیم شده باشه بیش از حد

چیکا جان فکر کنم دفع پروتئین داشتی، آخه نوشته باید زیر140 باشه، واسه شما بالای 200 هست ولی بازم یه م ...

عزيزم چيزي كه ديشب تا صبح تحقيق كردم مثل اينكه براي افراد عادي بايد زير ١٤٠ باشه براي زنان باردار تا زير ٣٠٠ طبيعيه. بازم دكترم ببينم چي ميگه انشالله كه همينطور باشه.

خداياشكرت....❤️ 
سلام بچه ها کسی میدونه. چطور می تونم از دکتر زرنانی نوبت بگیرم؟ شماره مطب دارین ازش؟ به نظرتون ال ...

عزیزم دکتر زرنانی معمولا خیلی دیر وقت میده، من دیروز رفتم پیش دکتر توکلی، خداروشکر خوش اخلاق بود و خیلی برام وقت گذاشت، خیلی ازم سوال پرسید و در نهایت یک سری ازمایشات ایمنی برام نوشت

دکترای مام کدومشون بهتر من چطور باید نوبت بگیرم 

در مورد دکتر باید ببینی خودت از کدوم خوششون میاد، هم میتونی اینترنتی نوبت بگیری تو سایت مام، و هم میتونی زنگ بزنی به ۰۲۱۴۲۵۰۰