2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
 واکسن مگه تو پریودی نباید زد 

ن نشنیدم گلم من برا انتقال جنین که پیش رو دارم می‌خوام بپرسم مضر نیست بزنم پریودیم هم این چهارشنبه موعدشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برذیه قبل تخمک کشی اصلشو خوردم ولی میگن قرصشم همین کارو میکنه ذره خ‌وبه به مردم بدی میگن خوبه

میگفتن که هورمونی هست ژل رویال هورمون و می‌ریزه بهم من نخریدم ترسیدم برا آقایون و میگم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم استرس زیاد داشتی؟بعد انتقال استراحت مطلق که نبودی؟ گرید جنین هات چی بود؟

نه اتفاقا استراحت مطلق نبودم. میدونستم استراحت مطلق خوب نیس. استرس هم انتطار میکشیدم ولی استرس هشت نه روز اول نداشتم. گرید جنین هام یکیش خیلی خوب یکی متوسط. هچینگ هم کرده بودم‌. فول دارو هم بودم

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
ن نشنیدم گلم من برا انتقال جنین که پیش رو دارم می‌خوام بپرسم مضر نیست بزنم پریودیم هم این چهارشنبه م ...

من پرسیدم گفتن بهتره یکماه بعد از واکسن انتقال عقب بیفته

خدا برات نگه داره عزیزم منم وقت گرفتم برای ای وی اف دوباره از سر باید شروع کنم هیچ جنینی هم ندارم&nb ...

عزیزم میشه بگین زیر نظر چه دکتری و کدوم مرکز میخاین شروع کنین؟ 

ای بابا ایشالا دفعه اخرتون باشه که منفی میشه عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله خیره من مثبت شدم امروز ...

عزیزم مبارکت باشه. بارداری خوبی رو پیش رو داشته باشی. دکترت کیه؟ چه داروهایی برا انتقال مصرف کردی؟ قبلش هچینگ یا خراش کاری انجام داده بودی؟  من باید دوباره برم تخمک کشی

فدای تو، انشالله که بارداری راحت و بدون استرس و نگرانی داشته باشی عزیزم😍😍

ممنون گلم انشاالله خداکنه آزمایشمم مثبت بشه یکشنبه ازمایش دارم استرس اونم هست 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام قربونت برم بخور زياده روي نكن قند انگور زياده. نوش جونت

چشم نه زیاد نمیخوردم یه خوشه متوسط میخوردم ولی دیگه هر روز نمیخورم جلو خودمو میگیرم😁

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم مبارکت باشه. بارداری خوبی رو پیش رو داشته باشی. دکترت کیه؟ چه داروهایی برا انتقال مصرف کردی؟ ق ...

خیلی ممنون عزیزم

دکترم خانم دکتر الهام فیروزی تو مرکز جهاددانشگاهی اردبیل هستن

خراش نداشتم رحمم مشکل نداشت دو تا ۳روزه فرش هچک شده انتقال دادن کیفیت هردو رو عالی گفتن

من پانکچر اولم کیفیت تخمکام پایین بود اصلا جنین تشکیل نشد دکترمو عوض کردم با دکتر فیروزی ادامه دادم

چند روز بعد پانکچر اول که اونطوری شد به مدت یک ماه تقریبا هر روز ژل رویال اصل میخوردم از عسل فروشی معتبر تو اردبیل خریدم ده تاشو ۲۰۰هزار میداد دیگه بعد یک ماه نخوردم چون میگن تخمکی که الان تو سیکل بالغ میشن کیفیتشون شصت هفتاد روز قبل تعیین میشه منم تقریبا شصت روز قبل پانکچرم دومم مصرف کردم و قطع کردم

از پانکچر اول تا دوم که ۳ماه فاصله بود بینشون، مولتی ویتامین fertilaid آمریکایی اوایل هرروز یه دونه بعدش هرروز دوتا خوردم در کنارش امگا ۳ و ویتامین E و کیوتن و فولیک اسید و هر ۱۵ روز ویتامین D ۵۰۰۰۰۰ خوردم تا روز پانکچر بعد پانکچر همه رو قطع کردم و فقط ویتامین ای و دی ۱۰۰۰ میخورم به تجویز دکترم و یک روز درمیان امگا ۳ هم میخورم چون من ماهی نمیتونم بخورم

رژیم غذایی هم سعی میکردم پر پروتئین باشه و تقریبا چهار پنج کیلو کم کردم تا روز عمل البته BMI تقریبا نرمال دارم

امیدوارم به دردتون بخوره

راستی آز دومم ۶۲۴ شد آز اولم ۳۴۲ بود کامل دوبرابر نشده بنظرتون طبیعیه؟