2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046201 بازدید | 684503 پست
سلام من حنین فریز دارم، بنظرت تعیین جنسیت میکنن؟ سه روزه ان. هزینه تعیین جنسیت چقدر میشه؟ مثلاً هز ...

عزیزم بله اگه درخواست بدیدتعیین میکنن برایه ۴ تا جنین از من ۸۲۰۰ گرفتن به ازای هر جنین اضافه ۱۲۵۰ من خواننده ی خاموش بودم شما رویادمه خیللی خوشحالم که باز پیام دادی اگه اشتباه نکنم گل دختر داری من تو ابن سینام هززینه ی انتقال ۲۳۰۰دارو ۲۵۰۰ برام خراش وهیستروم داد قبلش ۴ تومنم اون شد ببینم روز انتقالم هزینم چند میشه

دیگه اونا هزینه ی ۴ ا رو میگیرن اگرم خدایی نکرده ۴تا تشکیل نشه پولشو پس میدن اگرم بیشتر باشن اضافه م ...

من دو ماه پیش پرسیدم جهاد دانشگاهی تبریز

البته من میرم پیش دکتر خود دکترم اونجا انجام میده مستقیم ب مرکز نرفتم

امسال میکوبم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بله اگه درخواست بدیدتعیین میکنن برایه ۴ تا جنین از من ۸۲۰۰ گرفتن به ازای هر جنین اضافه ۱۲۵۰ من ...

شما ،بچه دارین؟

بله،خدابرای من معجزه کرد بعد ده یازده سال ،وبعد کلی آی وی اف و آیو آی،طبیعی باردارشدم.دخترم۲۰ ماهشه،و خیلی تو فکر یه داداشم براش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
شما ،بچه دارین؟ بله،خدابرای من معجزه کرد بعد ده یازده سال ،وبعد کلی آی وی اف و آیو آی،طبیعی باردارش ...

بله عزیزم دوتا دختر دارم پس واقعا عقب ننداز من الان کوچیکه ۶سالشه پشیمونم کاش سره دوسالگیش اقدام میکردم پس دست بجنبون انشالله یه گل پسر نازم میاری چند تا جنین داری 

بله عزیزم دوتا دختر دارم پس واقعا عقب ننداز من الان کوچیکه ۶سالشه پشیمونم کاش سره دوسالگیش اقدام میک ...

خدا براتون حفظ کنه انشالله دختراتونو طبیعی باردار شدین یا اونام ای وی اف بودن؟؟

اونایی ک مشکل باروری ندارن احتمال مثبت شدنشون بالاس؟؟

امسال میکوبم 

[QUOTE=207616800]خدا براتون حفظ کنه انشالله دختراتونو طبیعی باردار شدین یا اونام ای وی اف بودن؟؟ اونایی ک مشکل بارور ...[/QUOTEسلامت باشی عزیزم طبیعی بودن بدونه دواو درمون والله به من گفت ۴۰ درصد احتمال داره دیگه نمیدونم توکل به خدا

[QUOTE=207616800]خدا براتون حفظ کنه انشالله دختراتونو طبیعی باردار شدین یا اونام ای وی اف بودن؟؟ اون ...

انشالله نتیجه میگیرین و خدا براتون پسر سالم و صالحی میده 💜

راستی جز داروهای دکتر تغدیه اینا کاری کردین؟؟؟

چند تا جنین داشتین ؟ چندتاشون مذکر بودن؟؟؟

ببخشید زیاد سوال میکنم

امسال میکوبم 
انشالله نتیجه میگیرین و خدا براتون پسر سالم و صالحی میده 💜 راستی جز داروهای دکتر تغدیه اینا کاری ک ...

عزیزم راحت باش من گرمی کلا میخورم چون طبعم سرده به شوشو هم میدادم اما ارولوژیست میگفت اصلا تغذیه ربطی به جنسیت نداره ۱۲ تا جنینو تعین جنسیت کردم سه تا پسر شد تو دوتا نی سه تا دیگم دارم هنوز تعیین جنسیت نکردم