2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام چیکا جان، کجایی؟ خوبی عزیزم؟ چند روزه نیستی، بیا از خودت خبر بده.

سلام عزيزم نه والله زياد خوب نيستم ديروز از ٦ صبح تا ٨ شب درگير ازمايشو سونو و دكتر بودم بخاطر فشار لهنتيم يهويي رفت ١٥ رو ٩/٥ خدا بهم رحم كرد

خداياشكرت....❤️ 
ابله سیاه بود از دیروزم قطع شده بود ولی امروز از صبح دلدرد داشتم زیر شکمم انگار منقبضه تااینکه الان ...

عزیزم استراحت کن و استرس نداشته باش بخیر میگذره

و خدایی که در این نزدیکیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم که جواب میدین🙇‍♀️🙇‍♀️ انجیر رو نمیدونم یکی از بچه های اینجا همون موقع گفت گرمیه خوب ن ...

عزیزم اصلا به این چیزا نیست.... 

این قانون گرمی زیاد قبل انتقال و سردی بعد انتقال نمیدونم از کجا استارت خورده و همینطور همه رو هم به استرس میندازه هم به خطا.... 

عزیزم تغذیه باید متناسب با طبع و شرایط بدن هر فرد باشه و اصلا قابل تقلید نیست.... 

ببین مثلا من خودم از یه سال قبل انتقال تا ماه سوم بارداریم فقط گرمی خوردم غیر از قاعده آورها.... 

چون خیلی طبعم سرد بود و رحمم هم سرد بود.... 

دقت کنا حتی بعد انتقالم گرمی خوردم..... 

نمیگم شمام باید اینکارو بکنی چون نمیدونم طبعت گرمه یا سرد.... 

منظورم اینه من بالشخصه مطابق بدنم اینکارو کردم و تازه بعد ماه سوم بارداریم که حس کردم طبعم داره رو به گرمی میره از اون به بعد تعادل رو حفظ کردم یعنی هم گرمی هم سردی رو کنار هم خوردم که تعادل حفظ بشه.... 

من هم قبل انتقال هم بعد انتقال و حتی تو بارداریم انجیر زیاد خوردم.... 

نمیگم چون من خوردم شمام باید بخورین اما فقط میتونم بگم فرق بین خوردنی های با طبع گرم و قاعده آور رو بدونین..... 

خواهشا نه از اون ور بوم بیفتین نه این ور بوم.....

مطابق بدنتون و عادتهای غذاییتون (از نوع سالم و مفید) به تغذیتون ادامه بدین و فقط قاعده آور نخورین.... 

متلا من به خاطر همین تقلید کردن‌ها به زمانی فقط به همسرم گرمی داده بودم و اوضاع اسپرم رو داغون کرده بودم....

اما بعدا متوجه اشتباهم شدم چون همسرم طبع گرمی داشت و گرمی زیاد براش تاثیر بد داشته و شرایط اسپرم رو بدتر کرده بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ابله سیاه بود از دیروزم قطع شده بود ولی امروز از صبح دلدرد داشتم زیر شکمم انگار منقبضه تااینکه الان ...

نگران نباش هماتومته

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
عزیزم دعوام نکنیا من همش میترسم از ایست قلبی جنین خودمم خسته شدم اینقدر بهش فکر میکنم هی دعا میخون ...

عزیزم درکت میکنم و استرست طبیعیه به هر حال هر مرحله استرس خودش رو داره اما دز استرس باید مدیریت بشه.... 

یعنی نگران یادتون بعدا نشه بلای جون بچه هاتون و باعث آزار و اذیت بچه هاتون و خودتون بعد تولدشون بشه... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستانی که بعد انتقال منفی پری شدید، من یه سوال دارم، لطفا هر کس تجربه ایی داره ممنون میشم که جواب ...

عزیزم بله طبیعیه به هر حال احتمالا صخامت دیواره بیشتره و ریزش و.... 

خیلیا خصوصا تو اولین پریود درد داشتن.... 

یه سریام نداشتن.... 

فکر کنم خونریزیت بیشتر بشه درداتم تسکین پیدا میکنه.... 

عزیزم انتقال دادی؟

عزیزم سلام خوبی؟؟دیروز رفتم دکتر سیکل انتقالو شروع کرد دارو بهم داد حالا هفته دیگه باید برم برای سونو انشاءالله ببینم کی میگه بیا برا انتقال

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من توی خواب نفهمیدم کش و قوس اومدم.ایا مشگلی داره؟ سه روزه انتقالدادم

نه عزیزم نگران نباش..... 

جنینی که به خاطر کش و قوس اومدن بخواد نمونه مطمئن باش سالم نیست و قرارم نیست بمونه..... 

پس اصلا به خودت استرس نده.... 

عزیزم شماهم هماتوم داشتید؟؟ لکه بینی داشتی یا خونریزی چون من یه بارخونریزی کردم بعد شد لکه بینی ازد ...

عزیزم خوب کمتر شدن لک بینی یه نشونه برای دفع یا جذب هماتومه اما دقیقش تو سونو مشخص میشه کامل رفته یا نه اما تموم شدن لک بینی یه نشونه بارزه.... 

منم ال دی اذیتم میکنه. دل دردهای پریودی میگیرم از اواسط دوره تا آخر و لک بینی میفتم

عزیزم منم حداقل 7-8 مونده ال دیام تموم بشه به لک بینی میفتادم..... 

برا من به همراه تعداد باقیمونده ال دی ها بعد لک بینی استروژن کنژوگه 1/25 میگفت بخورم..... 

که باعث می‌شد لک بینیم قطع بشه..... 

یادمه بعضیا که با ال دی به لک بینی میفتادم HD تجویز میشد.... 

یعنی به دکترت بگو شاید متناسب با شرایطت تجویز خاصی براتت داشته باشه.... 

خب اینکه جنین چجوری باشه و... کی تصمیم میگیره از رو چی میگن اینارو؟؟؟

عزیزم اصولا جنین شناس و دکترت متناسب به شرایط بدنت و وضعیت جنینات تصمیم میگیرن.... 

عزیزم خوب کمتر شدن لک بینی یه نشونه برای دفع یا جذب هماتومه اما دقیقش تو سونو مشخص میشه کامل رفته یا ...

دیروز و امروز تایک ساعت پیش قطع شده بود ولی دل درد و لکه بینیم دوباره شروع شد 😭😭😭

ممنون عزیزم بابت راهنماییت. والا من نمیدونم اصلا باید چکار کنم؟ میکرو چیه؟مگه جنینی که تشکیل میشه رو ...

خوب عزیزم عکس رنگی چه ربطی به میکرو داره؟!

باید ببینن اوضاع رحمت چطوره! 

مشکلی داره یا نه....