2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه دکتر با فکری دمش گرم من رفتم سونوی شکمی خارج مرکزم  پیش دکترم نبودم جوری ب خاطر هماتوم ت ...

انشالله میری همه چی برات به خوبی پیش میره اکثرا تو ای وی اف هماتوم  دارن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ممنون عزیزم بابت راهنماییت. والا من نمیدونم اصلا باید چکار کنم؟ میکرو چیه؟مگه جنینی که تشکیل میشه رو ...

چه کاریه انتقال بدی مرکز دیگه ای اینقد که از مام تعریف میکنن فکر نکن خیلی هم‌عالیه اینجا خیلیا مام بودن و منفی شدن همه چی دست خداس عزیزم. همون عرفان با دکتر اسرافیلی ادامه بده. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
انتقال جنین دو مرحله ای چطوره کیا انجام دادن  مرکز درمانی من تبریزه ک اونجا دومرحله ای انجام ن ...

عزیزم من دومرحله ای انجام دادم

اول یه جنین دو روزه انتقال دادم سه روز بعد دوتا جنین بلاست

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انتقال جنین دو مرحله ای چطوره کیا انجام دادن  مرکز درمانی من تبریزه ک اونجا دومرحله ای انجام ن ...

عزیزم من دو مرحله ای انجام دادم،یه جنین مورولا اول انتقاد دادن با فاصله یکروزم یه جنین دیگه ولی اونو نگفتن کیفیتش چیه،،فقط جنین شناس گفت رشدش خوب بوده،،اولی رو با سونوی واژینال ودومی روشکمی انتقال دادن،،ایشالله که موفق باشی عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان  ممكن بهم كمك كنيد كسي ميدونه الان ديفرلين كجا پيدا ميشه و كدوم داروخانه داره؟&nbs ...

فکر نکنم پیدا کنی منم حدود ۴۰ روز پیش گشتم پیدا نکردم زنگ بزن ۱۴۹۰‌

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام خانوما 

من الان ۶ تا از ال دی ام مونده تا پریود شم و برم برای انتقال جنین 

حالا فردا نوبت واکسن بهم دادن

و حساب میکنم دومین واکسنم میفته هفته اول انتقال جنین

بنظرتون چی کار کنم

کسی تو دوران انتقال واکسن زده؟

دوستانی که بعد انتقال منفی پری شدید، من یه سوال دارم، لطفا هر کس تجربه ایی داره ممنون میشم که جواب ...

عزیزم متاسفم برای انتقال منفی  انشالا خدا بزودی دلت رو شاد کنه. گلم عادیه که پریودی بعد انتقال مثل همیشه نباشه ما کلی دارو و پروژسترون گرفتیم برای من تا دو تا پری بعد انتقال منفی خیلی درد و خونریزی داشتم که دکتر گفت طبیعیه 

سلام خانوما  من الان ۶ تا از ال دی ام مونده تا پریود شم و برم برای انتقال جنین  حالا فرد ...

من زدم عزیزم دکتر گفت اولی رو بزن اوکیه ولی دومی رو بعد انتقال نزن ‌انشالا مثبت شدی هفته ۱۲بارداری به بعد میزنن