2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
ممنون از راهنماییت عزیزم    

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه میگم طول سرویکست رو چک کردی ببینی خوب شده یا نه من امروز رفتم سونو بهم گفت ۲۷ شده و باید فردا برم پیش پرتانولوژیست دکتر زنان گفت ممکنه برام سر کلاژ کنن شما چی کار کردی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@sangak     سلام عزیزم خوبی؟بهتر شدی

سلام عزیزم اره خداروشکررررر‌خیلیبهترم لکه بینیم خیلی کم شده 

شماچی تهوع بهتره ازمایشارو دادی من که استراحت مطلقم موندم چطوری آزمایش باید بدم

آبجیای گلم فردا سونو دارم برا ضخامت آندومترم توروخدا دعا کنید خوب بالا رفته باشه یک هفته اس استرسش م ...

عزیزم انشالله که همه چی روبراه بوده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه شبتون بخیر بعد از قطع آمپول پروژسترون چقدر زمان میبره تا پریود شی؟! 

عزیزم بستگی به بدنت داره.... 

ممکنه چند روز (3-7) بعد پریود بشه ممکنه هم تاخیر داشته باشی..... 

باید تجربه کنی عیار دستت بیاد. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی آنا جون پنیرک رو عطاری ها دارن عزیزم؟! 

عزیزم والا من از عطاری میگرفتم..... 

البته ترجیحا گلش رو بگیر اگه خواستی..... 

رنگش بنفشه..... 

لووتیروکسین،قرص معده، و بعد اینکه ساعت داروهام از ۸ شروع میشه و ممکنه یه کم دیرتر بشه،منظورم هپارین ...

عزیزم لوو که بخور برا آز با دو قلوپ آب.... 

قرص معده رو بعدا هم میخوری.... 

هپارین رو حتما بپرس.... 

ممنون عزیزم آخه من تو انتقال اولم دکتر در مورد تغذیه هیچی بهم نگفته بود منم نمیدونستم چایی خوب نیست ...

عزیزم کلا چایی بهتره اگه هم میخوری کمرنگ بخوری..... 

اما مطمئن باش باعث منفی شدن نمیشه.... 

یعنی منفی شدنت از اون نبوده..... 

انجیرم کی گفته بده؟ 

سلام برای اندومترویز که داریم چکار کنیم خوبه ممنون

عزیزم خوب برا آندومتریوز بهتره زیر نظر متخصصش باشی.... 

بعضیا با دارو کنترل میشه مشکلشون.... 

بعضیا نیاز به عمل دارن.... 

من خو م عمل کردم اما از بعد عمل هم تحت کنترلم.... 

سلام دوستان ،من ال دی  رو تموم کردم و امروز پریود شدم ،حدودا چه روزی انتقالم میشه ؟میدونم برحسب ...

عزیزم اگه سیکلت نچرال بود مثلا برا جنین ۵ روزه حدودا ۵ روز بعد تخمک‌گذاریت انتقال میدادن.... 

حالا عیار رو اونو در نظر بگیر اما خوب نهایتا با سونو تشخیص میدن کی انتقال بدن.... 

سلام خانم هایی که سابقه سقط جنین که قلبش از کار افتاده چند روز بعد قطع داروها خونریزی کردید؟ یکدفعه ...

عزیزم فکر کنم باید بری دکترت بررسی کنه شاید نیاز به دارو داشته باشی.... 

من هیچ علایمی ندارم.دو روزه انتقال دادن.

عزیزم به هیچوجه دنبال علامت نباش..... 

خصوصا بعد دو روز.... 

اولین علامت بارداری فقط و فقط همون هورمون بتاست.... 

سلام عزیزم بله مثبت شدم شکر خدا😍😍😍 بتای روز ۱۶ امم ۳۴۲ هست انشالله تو ذوقم نخوره و پوچ یا خارج رح ...

عزیزم مبارکه..... 

گوارای وجودت.... 

عزیزم فقط + فکر کن انشالله بهترینا منتظرته.... 

اولین انتقالتون بود علایمت چی بودمنم هفته بعدازمایش دارم خداکنه منم مثبت بشم ۵دفعه س که انتقال میدم

عزیزم انشالله + هستی فقط به چیزای خوب فکر کن....