2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
منم هر دوبار که منفی شدم یه بار ۷ روز یه بار ۸ روز بعد شدم تا ده روز جا داره

آهان 

من تمام علائمم قطع شد که فهمیدم علائم فقط بخاطر داروهای مصرفی بوده منتظرم تا قدم رنجه بفرمایند😒

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
البته داشتن اپلیکیشن خاص اذن همسر نمیخواد، هر کسی میتونه داشته باشه  در مورد داروها اگر متخصص ...

سلام عزیزم خوبی میگم فاویپراویر که الان تو سوش هندی اثری ندارد جایگزینش چیه

یعنی قبل از درگیری ریه هم اثر ندارد؟ 

اگر بی تاثیر الان چی میدن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم هایی که سابقه سقط جنین که قلبش از کار افتاده چند روز بعد قطع داروها خونریزی کردید؟ یکدفعه میاد یا اول لکه بینی هست من الان یه هفته س داروهامو قطع کردم هبچ اتفاقی نیفتاده حتی یه قطره خونم از م نیومده کسی تجربه داشته؟😭😭😭😭

سلام خانم هایی که سابقه سقط جنین که قلبش از کار افتاده چند روز بعد قطع داروها خونریزی کردید؟ یکدفعه ...

سلام عزیزم

معمولا یه هفته طول می کشه اگر خبری نیست بهتره زودتر بری دکتر تا بهت قرص بده 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم معمولا یه هفته طول می کشه اگر خبری نیست بهتره زودتر بری دکتر تا بهت قرص بده 

دکترم بهم گفته بعد ۱۰ روز بیا میترسم نکنه بگع کورتاژ کن شما خدا نکرده تجربه داشتی؟

کورتاژ نکردی چند هفته بودید؟

نه الحمدلله کورتاژ نشدم

دفعه اول روی ۸ هفته مونده بود من ۱۱ هفته سونو ان تی متوجه شدم بعد یه هفته از قطع داروها سقط شد بعدا با دو دوره دوفاستون بقایا هم دفع شد.

دفعه دوم بعد از ان تی ۱۳ هفته قلبش مونده بود و من ۱۵ هفته فهمیدم با تجویز داروهای متخصص طب اسلامی بازم یه هفته بعد سقط شد و با قرص بقایا برطرف شد.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام خانومی فکرکنم امروزشماازمایش داشتین درسته

سلام عزیزم بله مثبت شدم شکر خدا😍😍😍 بتای روز ۱۶ امم ۳۴۲ هست انشالله تو ذوقم نخوره و پوچ یا خارج رحمی😬 نباشه (چون چند روزه تو سمت چپم هم درد دارم) قلبش تشکیل شه تا یکم خیالم راحت شه 🥲

این لحظه رو برای تمام منتظرا آرزو میکنم خدا دامن همه کسایی که تو این راه دشوار قدم گذاشتن در حال درمانند به حق علی بن حسین (ع) سبز کنه🤲🤲🤲

سلام عزیزم بله مثبت شدم شکر خدا😍😍😍 بتای روز ۱۶ امم ۳۴۲ هست انشالله تو ذوقم نخوره و پوچ یا خارج رح ...

الهی شکرخداروصدهزارمرتبه شکر

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹