2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
خوب آخه آروم نشدی عزیزم....  داری فکر میکنی کاذبه یا نه.....  لااقل الان که + شده بگو حت ...

نه اتفاقا خیلی آرومتر از قبلم شما ببین قبلش چی بودم😁 البته یه علتشم این بود که اگه مثبت شد یادگاری نگه دارم بی بی چکو اگه منفی شد یه پیش زمینه و امادگی برای جواب آز داشته باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرف شما درسته خودمم دلم نمیخواد تو این شرایط باردار بشم و حتی خدارو شکر میکنم میگم صلاحمِ خدا بهتر ...

عزیزم والا نمیدونم چی بگم چون واقعا نمیشه جای دیگران حرفی زد..... 

اما به نظرم روپای خودت وایستی میتونی خیلی قوی‌تر باشی..... 

اینطوری شاید بهتر بتونی برا زندگیت تصمیم بگیری......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شما هم مثل من شدین منم انتقال اول همبنجوری بودم مخصوصا که روز 12 رفتم ازمایش بتام نزدیک سی بود ...

عزیزم علتش چی بود که اول مثبت بودی بعد منفی؟ تاثیر hcg بوده یا جنین مشکل داشته دفع شده؟

نمیدونم کدوم کار درستره درس بخونم و کنکور بدم یا برم سراغ دوا درمون

میدونم تصمیم سختیه،زنگ بزن با مشاور صحبت کن،ولی باور کن بین این دوتا تصمیم درس خوندن بهترین گزینه است،نذر کن صلوات بفرست تو خانواده اگه فکر میکنی یکی عاقلتره باهاش حرف بزن تنهایی این بار رو بدوش نکش

عزیزم من دیروز انتقال دادم امروز روز چندم حساب میشه اول یا دوم  من هیستروخراش انجام دادم پردنی ...

سلام عزيزم 

شما چند روز قبل انتقال هيسترو و خراش انجام داديد؟ پردنيزولون و هيدروكسي رو چجوري مصرف كرديد و از كي؟ ممنونم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
عزیزم انشاالله مثبت میشی  منم هیسترو کردم پردنیزولون و هیدروکسی و سرم داشتم مثبت شدم

عزيزم شما چند وقت قبل انتقال هيسترو داشتيد؟ پردنيزلون و هيدروكسي رو از كي خورديد و روزي چند تا؟ كي قطعش كرديد؟ 

سلام. من دوتا زدم یکی سه پریودم و بعدی هم ۲۸ روز بعدش. من بعد اولی فعلا دیگه پریود نشدم و نگران شدم ...

آره يكي ٢١ سيكل گفته يكي هم ٢٨ روز بعد ولي سوالم بيشتر اينه ٢٨ روز بعد رو بايد از فرداي آمپول اولي حساب كنيم يا همون روزي كه اولي رو ميزنيم حساب ميشه؟ 

عزیزم بستگی به دستور پزشک داره....  بعصیا دز روزانه دارن....  بعضیا مثلا یه دونه دارن مث ...

بهم گفته يكي رو ٢١ سيكل 

يكي ديگرو ٢٨ روز بعدش بزنم 

دوتا كلا تجويز كرده. 

ولي ميخام بدونم ٢٨ روز بعدش روزي كه آمپىل اولي رو زدم هم حسابه با از فرداش بايد حساب كنم تا ٢٨ روز؟ 

آره يكي ٢١ سيكل گفته يكي هم ٢٨ روز بعد ولي سوالم بيشتر اينه ٢٨ روز بعد رو بايد از فرداي آمپول اولي ح ...

من از همون روزی که زدم روز اول حساب کردم باز از دکترت بپرس

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام آنا جون،دکتر روماتولوژی برام آزمایش نوشته ، داروهای من از صبح زود شروع میشه،حالا نمیدونم واسه این آزمایش باید ناشتا باشم یا نیاز نیست؟چند ساعت داروهام دیرتر بشه مشکلی پیش نیاد واسه بارداریم،؟

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...

[۹/۸،‏ ۷:۳۹ قبل‌ازظهر] کلاس تدبر: اگر حاجتی داشتیم و برآورده نشد و ناراحت شدیم معلوم می‌شود که ما می‌خواهیم خدا بندگی ما را کند نه ما بندگی خدا را..

خدا خادم ما نیست که اگر خواسته ای را بر آورده نکرد ما ناراحت بشیم... ما عبد خدا هستیم و محتاج این هستیم که خواست خدا را محقق کنیم بخاطر همین مسلمان شدیم.

[۹/۸،‏ ۷:۴۷ قبل‌ازظهر] کلاس تدبر: همانطور که ما به گرما در فصل سرما بیشتر نیاز داریم ما به ایمان و امید وقتی نیاز داریم که هیچ چیزی در ظاهر به نفع ما نیست.. وقتی داستان ابراهیم و فرزند دار شدنش را می‌بینیم و ناگهان می‌بینیم که باید فرزندش را نه بفرستد جنگ که باید خودش با دست خودش قربانی کند می‌فهمیم که خدا از ما می‌خواهد نشان دهیم در اوضاع گنگ و مبهم و سخت هم یک حقیقت برای ما واضح و آشکار و راحت است و آن این هست که خدا کاری جز منفعت و محبت به ما به ما پیشنهاد نمی‌دهد و ما در هیچ شرایطی قرار نمی‌دهد مگر اینکه به نفع ماست..

. اگر خدا را بیشتر از خودمان و خواسته‌ هایمان دوست داشته باشیم.. محرومیت ها یعنی با خودم خوش باش...

[۹/۸،‏ ۸:۰۹ قبل‌ازظهر] کلاس تدبر: قبل ها. که امکانات نبود و بچه دار شدن با آزمایش ها مشخص نمیشد... مدتی زنی حالت تهوع و بدی داشت... و مدت ها در مسیر درمان بود.. تا اینکه روزی حالش بد شد و دکتران فهمیدن باردار شده... واقعیت زندگی همین هست رنج ها و تلخی ها خبر از بارداری جان ما می‌دهد... ما قرار هست به موجودی دیگر جان بدهیم و این رنج ها و سختی های مبهم بخاطر ولادت اوست.. اگر انتخاب های ما الهی باشد.. نور را به دنیا می‌آوریم اما اگر ظلمانی بودیم

. تولد ظلمت دردناک‌تر هست

....

[۹/۸،‏ ۸:۱۱ قبل‌ازظهر] کلاس تدبر: خوشبختی

زمانیست کہ وجودت

ارمغان آرامش برای دیگران باشد

هرزمان احساس کردی

دیگران درکنارت آرامش دارند

بدان که خوشبختی

چون خودت آرامی

که میتوانی دیگران را آرام کنی.

[۹/۸،‏ ۸:۲۰ قبل‌ازظهر] کلاس تدبر: وقتی یک نابینا بگوید چراغ ها را خاموش کنید.. خنده دار هست.. همین قدر که این خنده‌ دار هست.. ما هم وقتی در راه خدا از چیزی می‌گذریم و یا خیال می‌کنیم می‌گذریم خنده دار است چون ما فقیر دائمی هستیم و هر چه داریم از اوست.. کسی که با ماشین شما.. شما را برساند جایی که کرایه نمی‌گیرد... اجر و ثواب و بهشت خدا... بخاطر محبت خدا به ماست نه بخاطر شق القمر ما.. که شق القمر درک همین حقیقت است که ما را خدا  دوست دارد و برای لذت بردن از خودش ما را خلق کرده است

[۹/۸،‏ ۸:۴۳ قبل‌ازظهر] کلاس تدبر: کسی که مقابل شلینگ آب انگشتش را می‌گذارد باعث می‌شود آب به جای بیشتری برسد... اگر خدا موانعی در زندگی ما می‌گذارد برای گسترش برکات ماست...

عزيزم ان شالله نه ماه مهمون دلت بشن انتقال اول تون بود؟ ميشه بگين منظور از اصلاح سبك زندگي يعني چي ...

مثلا تغذیه امو اصلاح کردم.شیرینیجات رو حذف کردم.هله و هوله هم نخوردم.خرما و شربت عسل و گلاب و 

با خوردن چیزهای گرم و پیاده روی ۴ کیلو کم کردم.

از خانم شامی (بیمارستان صارم) پرسیدم چکار کنم مثبت بشه.گفت فقط استرس نداشته باش.مدام هم تکرار میکنن مایع جات زیاد بخورین.

بعدش من قبل انتقال مثانه رو خالی کردم.اومدن گفتن مریضای دکتر زندی مثانه رو خالی نکنن.ماشالله دکتر زندی همیشه انقد سریع میاد عملشاشو انجام میده .من نرسیده رفتم انتقال.دستگاه سونو رو که گذاشتن شکمم گفتن چرا خالی کردی.ولی اخر سر پرسیدم گفت نگران نباش .محل رو شناسایی کردم.

محل رو که شناسایی کردن زود جنینارو اوردن و اصلا من چیزی ندیدم.

😉