2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
من یک دونه آمپول پروژسترون استفاده می کردم یک دونه شیاف الان زنگ زدم مامای بیمارستان رسالت گفت یک ...

عزیزم من روز اولی که به خونریزی افتادم یادمه شب با خونریزی افتادم..... 

اگه اشتباه نکنم 10 شب بود.... 

۸ شبم دو تا آمپول مو زده بودم..... 

همون ده اینا شیاف گذاشتم.... 

برا من دو تا شیاف اضافه کرد دکترم.... 

یکی رو همون موقع که زنگ زدم گذاشتم.... 

از فردا یه کوچولو جابجا کردم و پروژسترون رو عملا  کردم هر ۸ ساعت.... 

خلاصه نگران نباش..... 

شیافت رو هر تایمی گذاشتی فاصله بده بال تناسب تعداد پروزسترونت و دز بعدی رو بگیر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم، نمی دونم خدا کنه، بیشتر از 20 روزه لکه قهوه ای دارم هرچی هم رفتم سونو هماتومه محکم سرجاش چ ...

عزیزم آسپرین انوکسان داری همچنان؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هپارین رو دکترم گفت میشه روی ران زد منظورش کجای ران میشه؟ برای منم کلا شکمم کبود من دو سال پیش ...

عزیزم من خودم وقتی شکمم کم می‌آورد تو رون میزدم.... 

قسمت داخلی بین دو تا پاها.... 

اما کلا رون دردش زیادتر اما وقتی دیگه رو شکمم جا نبود و میخواستم یه کم فرصت بدم خوب بشه اینکارو میکردم.... 

نه ماه تموم انوکسان زدن هر چقدرم خوب بزنی بازم کم میاره.... 

انشالله به سلامتی و شادی بغل کنی جبران میشه.... 

سلام خانما خوبین ایشالا من صفحات قبل رو اصلا نخوندم، آخه خیلی زیاده میشه بگید الان کدامتان به تازگ ...

من هفته ی پیش پانکچر داشتم میکرو هستم ولی انتقالم عقب افتاد 

سلام عزیزم خوبی، ان شا الله به حق علی و اولاد علی (ع) همین دفعه اول برات بگیره،دوقلو یا سه قلو😍😍 ...

مرسی برا دعای قشنگت

خدا دخترتون برات حفظ کنه و دوباره بهت نی نی سالم بده انشالله

امسال میکوبم 
عزیزم من کلینیک رفتم و گفتند مشکلی پیش اومد برم بخش زنان بیمارستان رسالت زنگ زدم مامای بخش گفت یک ش ...

عزیزم به نظرم ترجیحا نری بیرون بهتره.....

من اون زمان که خونریزی کردم و به دکترم دسترسی داشتم و نزدیکم بود بهم گفت پا نشی بیایی فقط استراحت مطلق باش و شیاف دو تا برام بیشتر کرد و انوکسان رو قطع کرد.... 

البته برا من لک نبود خونریزی بود.... 

یعنی منظورم اینه تجویز متناسب با شرایطم بود ولی کلا تاکید کرد نیا اصلا فقط استراحت مطلق باش.... 

منظورت از استراحت نسبی چیه؟و منظورت از کارهای سبک در چ حده عزیزم؟

عزیزم استراحت نسبی یعنی اینکه زندگی عادی بدون اینکه خودت رو خسته کنی.... 

همش از رو استرس و کنجکاویه ادم دوروز زودتر هم نتیجه رو بدونه یکم ارووم میشه

خوب آخه آروم نشدی عزیزم.... 

داری فکر میکنی کاذبه یا نه..... 

لااقل الان که + شده بگو حتما واقعیه.... 

دردش مهم نیست عزیزم حاضرم درد بکشم ولی بار اول باردار شم  شرمنده گلم منظورم خوب نتونستم برسونم ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=206965649

عزیزم اگه انتقالت فرش باشه بسته به نوع سیکلت حدودای 15 یا 45 روز طول میکشه البته این اعداد اسمین چند روز بالا پایین میتونه باشه..... 

البته تا انتقال.... 

بعدش دو هفته بعد انتقال آز.... 

سلام دوستان من غروب خونریزی شدید کردم وایساده بودن یهو همینجوری مثل شیراز ازم خون اومد رفتم بیمارست ...

عزیزم نگران نباش خونریزی این مدلی هم زیاد شاهد بود بین دوستان.... 

انشالله به خیر میگذره..... 

فقط استراحت مطلق باشه و طبق دستور دکترت برو جلو.... 

فکرنمیکنم ضربان قلب به جنسیت ربط داشته باشه  انشالله هرچی دوست داری باشه صحیح و سلامت باشن&nbs ...

نمیدونم شنیده بودم زیر ۱۴۰ پسر بالای ۱۴۰ دختر 

برام فرقی نمیکنه سالم باشه فقط😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍