2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
نه گلم 500 زیاده  توکل به خدا عزیزم، چیزی نمیشه  پروژسترون شدیدا ضد انقباض هست و کمک کنن ...

سلام عزيزم....دفعه پيش كه عكس سونوم رو ديدي پرسيدي  ديفرلين يا بوسرين ميزني....ميشه علت سوالت رو بهم بگي ؟من ادنوميوز خفيف دارم كه ٢ ميلي متر و هربار كه ميخوام انتقال بدم ضخامت رحمم به زور ميرسه به ٦ يا ٧.....به نظرت علتش ميتونه ادنوميوز باشه؟......از دكتر قبليم پرسيدم راهكارش براي اين مشكل چيه گفته بود ديفرلين ....واقعا ديفرلين براي ادنوميوز هست يا براي كسايي كه مشكل ضخامت رحم دارن؟.

بقیه اخلاقاش معمولیه مثلا دست و دل بازه  بم محبت میکنه خونوادش اصلا دخالتی ندارن وضع مالیشم ...

عزیزم اعتیاد خیلی بده ولی اگه واقعا مرد خوبیه دلیل نمیشه بخاطر این مشکلش بخوای جداشی یا بچه دار نشی باید کمکش کنی ترک کنه ولی اگه بخواد بخاطر اعتیاد همه ی دارایشو به باد بده یه فکر اساسی کن بگو اموالشو نصف به نام تو بزنه بعد با خیال راحتتری بچه دارشو

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من امروز روز 6 انتقالم دوتا جنین سه روزه انتقال انتقال دادن هیچ علایمی ندارم یعنی جنین لانه گ ...

سلام عزیزم بسلامتی

اگه بدنت قراره علائمی نشون بده از فردا پس فردا دنبالش بگرد خیلی ها هم چراغ خاموش باردار میشن و علائمشون بعد تشکیل قلب بروز میکنه

به من سرم آی وی آجی دادن. آپکام ۱۰ بود. anti tpo 118 بود. بقیه فاکتورام اوکیه انشالله باردار میشی ا ...

عزيزم اپكا تو ازمايشات ايمني عست؟.....ميشه انگليسش رو بنويسي؟......زرناني به منم سرم اي وي اي جي داده انتي tpoمنم ١١٨ بود.....شما لوتروكشين هم ميخورين؟...

@نگار80     نگار جون ازمایش دادی گلم؟ من دادم منفی شد😢😭😭😭😭😭😭

چقدر زود اومد جواب تستتون 

ای وای خیلی ناراحت شدم انشالله به حق امام حسین دفعه بعد نتیجه بگیری

عزیزم شما بی بی زده بودی؟

به من سرم آی وی آجی دادن. آپکام ۱۰ بود. anti tpo 118 بود. بقیه فاکتورام اوکیه انشالله باردار میشی ا ...

قربونت برم ممنونم عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خوبه عزیزم همه چی عالی بود 

عزيزم دكتر ايمونولوگ برام ازمايش داد كه از جوابشون كه mthfr وpai1وantitpo بالا بود تشخيص ترومفيلي داد وگفت يك هفته قبل انتقال انوكسا بزنم ....ولي دكترم چون زرناني رو قبول نداشت منو فرستاد پيش دكتر خون .....منم خسيسي كردم رفتم دكتر بيمارستان ارتش كه برام ارزون حساب شه....البته خودشم جاي خاصي پيشنهاد نكرد....دكتر خون هم ترومفيلي رو تاييدكرد و گفت يك ماه قبل انتقال انوكسا بزن .....جوابش رو كه بردم پيش دكترم با تعجب پرسيد يككككككك ممماه؟....بعدش عم ديگه حرفي نزد....حالا به نظرت من بازم برم پيش ي دكتر خون ديگه؟......يا ي ماه قبل انتقال انوكسا زدن چيز طبيعيه؟

دردش مهم نیست عزیزم حاضرم درد بکشم ولی بار اول باردار شم  شرمنده گلم منظورم خوب نتونستم برسونم ...

سلام عزیزم بستگی به نوع مشکل هر فرد داره

بعضی ها سیکلشون ۳۰ روزه ست بعضلی ها ۴۵ روزه

بعضی ها بین پانکچر و انتقال ۳روز فاصله دارن بعضی ها چند ماه

بعضی ها فقط یه بار پانکچر میشن و تعداد جنیناشون خیلی زیاد میشه و فقط نیاز به انتقال دارن اگه منفی شدن ۳ماه استراحت دوباره انتقال

بعضی ها رحممشون مشکل داره اول اونو باید رفع کنن

خلاصه نمیشه زمان کلی و ثابت گفت

بچه ها من رفتم خداروشکر صدای قلبشو شنیدم

این لحظه رو واسه همه منتظرا آرزو میکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم چیزی نیست نگران نباش منم خونریزی شدید داشتم،،فقط استراحت کن وبه پهلوی چپم بخواب مایعات زیاد بخ ...

الان خون قهوه ای تیره بود ببخشید میخواستم شیاف که بزارم دستکشم 

خون قهوه ای تیره بود روش ایرادنداره؟؟

الهی ... خیلی خوشحال شدم خدارو صدهزار مرتبه شکر برا منم دعا کن عزیزم

ان شاالله قسمت خودت گلم😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
برا شما چندتا جنین انقال داده بودن که یکی مونده؟؟

سه تا