2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
عزیزم در مورد قوس اطلاعی ندارم ولی فکر کنم زینبی جون نوشته بودن مشکلی نداره.... 

باشه گلم ممنون.....عزيزم من براي tshكه ٤ هست روزي ي لوتركسين ميخورم  anti هم ١١٨ هست الان اين قرص كه ميخورم انتيtpo رو هم پايين مياره؟واينكه بعد از چه مدت بايد دوباره ازمايش بدم؟

عزیزم اعتیاد خیلی بده ولی اگه واقعا مرد خوبیه دلیل نمیشه بخاطر این مشکلش بخوای جداشی یا بچه دار نشی ...

ن اعتیادش ب این صورت نیست ک کار نکنه یا چیزی بفروشه 

این از زمان مجردی ک کارگاه داشته ویه نفر  ک معتاد بوده پیشش بوده اعتیاد پیدا نکرده سال اول دوم عروسیمون گهگاهی میکشیده ولی الان بعد هفت سال چند ماهه ک دائم شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من رفتم خداروشکر صدای قلبشو شنیدم این لحظه رو واسه همه منتظرا آرزو میکنم

خدارو شکر الهی که بارداری خوبی داشته باشی و با نینی برای همه ما دعا کن تا این لحظه رو تجربه کنیم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
بچه ها من رفتم خداروشکر صدای قلبشو شنیدم این لحظه رو واسه همه منتظرا آرزو میکنم

خداروشکر خدا برات حفظش کنه داپلر انجام دادی؟؟

من دیشب که خونریزی کردم رفتم سونو گفت شکمی نشون نداد واژینال انجام داد

خدارو شکر الهی که بارداری خوبی داشته باشی و با نینی برای همه ما دعا کن تا این لحظه رو تجربه کنیم

دعا کن برام

چشم عزیزم اگه لایق باشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به نام خدا  دست از سر کچل اون نی نی بردار و من الله التوفیق 😅 😅 😅

سلام خوبید؟

من دیروز رفتم سونوی تشکیل قلب که خداروشکر قلب تشکیل شده بود.سونوی شکمی برام انجام دادن.الان هفته 8 بارداری هستم.امروز از صبح زیر دلم احساس سنگینی میکنم و زیر دلم تیر میکشه و دل درد پریودی دارم.چیکارکنم نگرانم.خطرناک نیست؟یه شیاف اضافه هم استفاده کردم

@nedajooon12345    

@berenjak    

سلام دوستان، من ۲۳ شهریور انتقال جنین دارم، مرکز ابن سینا، بخاطر  tpo بالا پردنیزولون دادن بهم ولی گفتن یک هفته قبل از انتقال قطع و یک هفته بعد از انتقال مجدد شروع بشه، میخواستم بدونم اونایی که این قرص رو دارن هم همینطوری هست روندشون یا قطع نکرده دکتر براشون؟ asa و هپارین هم دارم البته که اونا باید ادامه پیدا کنه یکسره

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
ای جانم خدارو شکر برا من دوتا فرش که لیزر هچینگ کرده بودن شنبه آزمایش میدم

الهی که مثبتی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خداروشکر خدا برات حفظش کنه داپلر انجام دادی؟؟ من دیشب که خونریزی کردم رفتم سونو گفت شکمی نشون نداد ...

مرسی عزیزم

نه واژینال بود

چرا خونریزی کردی؟خوب بود همه چی؟

عزیزم اعتیاد خیلی بده ولی اگه واقعا مرد خوبیه دلیل نمیشه بخاطر این مشکلش بخوای جداشی یا بچه دار نشی ...

باش حرف میزنم نمیدونم ترک میکنه یا ن

یا اگ ترک کنه بعد بچه دوباره شروع میکنه یا ن

منطقه ما ب خاطر اعتیاد کم پیش میاد طلاق بگیرن

اونم اعتیاد ب سیگار و تریاک ک گهگاهی باشه

خودمم فکر همین میکنم فردا بچم سر کوفت بشنوه و بچمم براش عادی بشه از ی ورم پدر مادرم آرزو دارن من ب ...

شوهر خاله من معتاده ولی نه به اون شدت دخترخالم اصلا خواستگار نداشت چون فقط نگاه به پدرش میکردن

الانم که ازدواج کرده همش از شوهرش و خانواده اش سرکوفت میخوره بخاطر پدر معتادش

آبجی کوچیکش هم که تازه بزرگ شده ۱۲ سالش شده و فهمیده چخبره دخترخالم میگه هرشب گریه میکنه که چرا بابا اینجوری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خداروشکر خدا برات حفظش کنه داپلر انجام دادی؟؟ من دیشب که خونریزی کردم رفتم سونو گفت شکمی نشون نداد ...

به من گفت ۷ هفته و ۱ روزی

سلام خوبید؟ من دیروز رفتم سونوی تشکیل قلب که خداروشکر قلب تشکیل شده بود.سونوی شکمی برام انجام دادن. ...

این دردا تو سه ماهه اول طبیعی تا زمانیکه غیر قابل تحمل بشه و مدت طولانی ادامه دار باشه اونموقع جای نگرانی

الان چون رحم داره جا باز میکنه

وارد سه ماهه دوم بشی همشون از بین میرن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚