2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
برای شماتاچند وقت بود ؟؟ حالا من موندم سلکزان رو بزنم یا نه اون میترسم بدترکنه دیشب نزدم  خون ...

عزیزم چیزی نیست نگران نباش منم خونریزی شدید داشتم،،فقط استراحت کن وبه پهلوی چپم بخواب مایعات زیاد بخور،،واینکه دکترمن فقط اسپرینم رو قطع کرد امپول هپارین رو گفت ادامه بده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم  جواب آزمایشم منفی شد  از همون روز اول کمر درد داشتم تا روز نهم  که ...

خیلی ناراحت شدم برات خیلیییی حس بدیه ایشالا خدا برات جبران میکنه 

منم شکمم خیلی بزرگ شده هیچ کدوم از شلوارام ونمیتونم ببندم فک کنم اثر این همه دارویه شیماییه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام شرمنده وسط صحبتتون سوال میپرسم  هربار انتقال جنین چقد طول میکشه؟ من تازه اول راهم تازه ن ...

من روز اول دکترم تقویتی و سونو پانکچرو انتقالم چهار ماه طول کشید. ولی این سری چون هم جنین اماده دارم هم ذحمم خوبه. ازدوم پری می م داروهامو شروع کنه همون ماه انتقال بده بستگی به شرایط خودت داره

سعی کن استرس نداشته باشه چون سمه من دوتا جنینامو بخاطر استرس از دست دادم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
یاخدا یه سال😑 خیلی زیاده  خداصبرمون بده  استرسم بیشتر بخاطر شوهرمه روز ب روز اسپرماش ک ...

حالا انشاالله برا شما کمتر طول بکشه میگم بستگی به شرایز اون زوج داره و کارای درمانی که لازمه انجام بدن نگران نباش به مام همینو گفتن منم همسرم روز به روز بدتر میشد اما خوب اونا کارشونو بهتر میدونن فقط باید صبر داشته باشی خدابزرگه انشااالله هرکی تو این راه قدم میزاره همون بار اول نتیجه بگیره و دامنش سبز بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام خانما خوبین ایشالا من صفحات قبل رو اصلا نخوندم، آخه خیلی زیاده میشه بگید الان کدامتان به تازگ ...

سلام.من یه ماهه دارو میخورم انشالله فردا پریود بشم شنبه میرم دکتر و مراحل رو شروع کنه برا تخمک کشی،بار اول ای وی اف هستم

امسال میکوبم 
انشالله به سلامتی عزیز دلم،الهی که برات سازگار باشه  آره واقعا 4 سال از جلو مغازه سیسمونیا با ...

قربونت گلم.عزییییزم خداروشکر که به نتیجه رسیدی انشالله خدا برات هزارسال حفظش کنه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام خانوما🌹🌹🌹🌹

میشه هر کی پیامم خوند جوابم بده

من 27سالمه شوهرم33

شوهرم مشکل آزواسپرم داره و خودم سالمم

شوهرم روزی ی پاکت سیگار میکشه و چند ماهی هم هست ک تریاک شروع کرده 

دوبار انتقال منفی داشتم

نمیتونم طلاق بگیرم آبرو ریزی میشه

پدرم  چند بار گفت هر آدمی ی بار باید ازدواج کنه و طلاق خیلی بد میدونه و اخلاقشم تند ولی خوبیای خودشم داره و پاش بیفته پشتمع  اگ حرفی بزنم سریع نسبت ب شوهرم واکنش نشون میده خودم و شوهرم فامیل نزدیکیم

از اونور خانوادم خیلی دوس دارن بچه دار بشم

حالا موندم برم دکتر و دکتر به شوهرم بگه دود واست خوب نیست شاید کنار بزارولی بعد بچه احتمالا گهگاهی بکشه

یا بشینم و درسم بخونم و برم دانشگاه

شما بودین با شرایط من چیکارمیکردین

دوستان من امروز روز 6 انتقالم دوتا جنین سه روزه انتقال انتقال دادن هیچ علایمی ندارم یعنی جنین لانه گزینی نکرده؟ چرا اینقد بی علایم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوستان من امروز روز 6 انتقالم دوتا جنین سه روزه انتقال انتقال دادن هیچ علایمی ندارم یعنی جنین لانه گ ...

عزیزم اصلا به علائم توجه نکن

انشالله که مثبتی گلم

من چد روز کلی علائم داشتم ولی منفی شدم

پس به علایم نیس

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
خیلی ناراحت شدم برات خیلیییی حس بدیه ایشالا خدا برات جبران میکنه  منم شکمم خیلی بزرگ شده هیچ ک ...

ان شاءالله خدا تو این راه به همه فرزندانی عطا کنه و از کرمش به ما ببخشه

سلام خانوما🌹🌹🌹🌹 میشه هر کی پیامم خوند جوابم بده من 27سالمه شوهرم33 شوهرم مشکل آزواسپرم داره و ...

سلام عزیزم، والا به نظرم هیچ کس نمیتونه در این زمینه نظر بده، مگر اینکه از مشاور بتونی کمک بگیری ، البته همه زندگی ها سختی داره ولی اعتیاد به هر چیزی دردسر سازه

عزیزم هپارین رو دکترم گفت میشه روی ران زد منظورش کجای ران میشه؟ برای منم کلا شکمم کبود من دو سال پیش ...

احتمالا برندش تغییر کرده یا کیفیت سر سوزن پایین اومده

برای ران هم تو اینترنت بزن گلم میاره عکسش رو، سخته توضیح بدم