2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
من دوبار روز دوازده و چهارده زدم هردو هاله افتاد فک کنم شما گفتی امروز زدی منفی شد؟

خب پس ایشاالله مثبتی 

ن من نزدم صبر میکنم تا فردا دیگ آز بدم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جدیدا کسی ivig و gcsf  خریده بهم بگه از کجا بگیرم؟ بعد اینکه دکتر فقط نسخه نوشته، حالت ...

فکر کنم نسخه بعلاوه آزمایشهایی که نشون بدن مشکل داری کفایت کنه..... 

فکر کنم فقط بهتره وقت اداری بری چون احتمالا باید تایید کنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یک ساعت و نیم فاصله دارم و درصد مورفولوژی ۳۰درصد

عزیزم رویان چند بار میبره و میاره هزینه رفت و آمد رو هم ملاک قرار بده. مام سونوهاش گرونتره ولی کمتر میاره و میبره. ابن سینا و رویان از رو نوشته بچه ها بنظرم زیاد فرقی نداره. ان شالله با بار اول جواب مثبت بگیری اونطور همین مبلغ ها یکم بیشتر و کمتر کافیه. من خودم رویان میرم

خدایا شکرت
دکتر گفت هماتومت دفع شده؟

اره گلم خداروشکر دفع شده بود من پشت دوتا جنینامم داشتم فقط ی کوچولو مونده بود ازش

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
مرسی عزیزم.برای ۳۱شهریور بهم وقت داده.ببین مهدیه جوری بود ک امروز این دکتر سونوگرافی میکرد دفعه بعد ...

ببین بستگی داره

چون دکتر هاشمی شنبه و چهارشنبه میاد

اگر روز سوم پریودیت بیفته دوشنبه خوب با دکتر دیگه سونو میشی

ولی ب دکتر خودت زنگ میزنن برات دارو بده

خود دکتر هاشمی هم عمل رو انجام میده

راستی چقدر گوشی دستت گرفتی؟وای فای شانس و میاره، پایین؟؟یا مکالمه

والا من همه ش دستم بود

چند روز اول وای فای رو قط میکردم و گاهی تو حالت پرواز میداشتم

اما چون بازی ریخته بودم همه ش دستم بور

نمیدونم فدات شم

هنوز ثابت نشده

هزینه هات چقدر شد عزیزم ؟؟

من یادداشت نکردم من ۹۸ پانکچر کردم قیمت ها خیلی فرق کرده. انتقال فرودین با هزینه رفت و امد حول ۷ یا ۸ تومن. شهریور ۹۹ هم انتقال منفی داشتم. الان هم ۴ تومن بدون رفت آمد برای آزمایش های ایمنی انعقادی و کارتویاتپ و سونو هیسترو و ..‌ اینا تو دو ماه قبل دادم. 

خدایا شکرت
من یادداشت نکردم من ۹۸ پانکچر کردم قیمت ها خیلی فرق کرده. انتقال فرودین با هزینه رفت و امد حول ۷ یا ...

سلام شرمنده وسط صحبتتون سوال میپرسم 

هربار انتقال جنین چقد طول میکشه؟

من تازه اول راهم تازه نوبت گرفتم براماه بعد استرس داغونم کرده😑