2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
تو دوره ۱۵روزه انتقال بخوریم مشکلی پیش نمیاد؟

نه گلم برای من دکترم از چند روز قبل انتقال تجویز کرد تا یک ماه مثبتم شدم ادامه دادم تا یک ماه الانم هروقت یوبسشم دکترم میگه بخور ضرری نداره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاخره جواب کراس مچ اومد. 10/4 شده     . چرا اخه؟ اسفند آپکام 26/8 بود. @زینبی_بابا ...

عزیزم باید با ایمونولوژی مشورت کنی..... 

احتمالا همون لنفوسیت تراپی تجویز بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اهان پس خداروشکر حل شده و حتما نتیجه مثبته برا شما ۳روزه انتقال دادن؟ چندتا انتقال دادن؟

ن گلم من چون عمل هیسترو داشتم موند بعد عملم ینی سه ماه کشید، جنین هام فریز بودن، دو تا انتقال دادن برام، 

الانم یه بسته جنین دوتایی دارم یه سه تایی، نمیدونم فردا چی بشه... برام دعا کن گلم... 

کودوم مرکز میری شما؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
انشالله که مال بارداریه من بی بی زدم هاله افتاد شنبه آز میدم از روز هفتم هر روز دو سه بار درد پریو ...

علائمتون خیلی خوبه بخصوص که بی بی چک هم هاله انداخته. انشاالله که بارداری. 

من روز دهم بی بی گذاشتم منفی شد خیلی تو ذوقم خورد و گریه کردم بعدش دیگه گفتم هر چی بادا باد. من دفعه قبل مثبت شدم دقیقا متوجه شدم کی لانه گزینی اتفاق افتاد. اینسری خیلی متفاوت بودم

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
سلام عزیزم منم هپارین دارم بهم گفته بودن به بازو بزنم یه هفته زدم هر دو کبود شدن تو نت محل تزریق امپ ...

سلام عزیزم من امروز به ران زدم میخوام یه روز بازو بزنم روز بعد ران اینجوری فقط یه جا کبود نمیشه تا شکمم بهتر بشه من کلا رو شکم ترجیح میدم بازو و ران بیستر می سوزه

نه گلم دکتر آنلاین اسنپ که چیزی از ivf نمیدونه  ببین بلوک زایمان بیمارستانی که دکترت کار میکنه ...

عزیزم من کلینیک رفتم و گفتند مشکلی پیش اومد برم بخش زنان بیمارستان رسالت

زنگ زدم مامای بخش گفت یک شیاف بذار و سریع برو سونو

طبقه چهار بدون آسانسورم

واقعا ترسیدم ک برم

شیاف گذاشتم و استراحت کردم

کمی کم شد و رنگش قهوه ای تر شد

دردم هم کمی کمتر شد

ب نظرت کار درستی کردم؟

دستم فقط ب دکتر اسنپ ک متخصص زنان و نازایی بود و مامای رسالت بند بود ... دستم خالیه

من سه تا استرادیول

یک آسپرین

اسید فولیک

یک امپول پروژسترون 50

و یک شیاف 400

امشب یکی ب دستور ماما اضافه گذاشتم عزیزدلم

ببخشید ک وقنتو گرفتم

اخه من هماتومم خیلی بزرگ بود تقریبا نصف رحممو گرفته بود  ۳بار خونریزی شدید کردم رنگ سیاه بعد ک ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=206948098

دکتر گفت هماتومت دفع شده؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
انشالله که مال بارداریه من بی بی زدم هاله افتاد شنبه آز میدم از روز هفتم هر روز دو سه بار درد پریو ...

منم چند باری دل درد و کمر درد گرفتم. الانم تاریخ موعد پریودیمه دل درد و کمر درد دارم. 

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
سلام یه سوال دارم  دومین پریود بعد از انتقال فرش منفی با تاخیر هستش؟ من 5 مرداد انتقالم بود 1 ...

عزیزم بله ممکنه با تاخیر باشه یا سر موقع.... 

کلا چون هورمونها به هم ریختن بستگی به هر فرد تا رو نظم بیفته ممکنه تاخیر باشه یا حتی زودتر.... 

یعنی فقط باید تجربه کنی تا بفهمی بدنت چه رفلکسی نشون میده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com