2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
چیز خاصی نخوردم کیوکوتین زینک اسید فولیک ویتامین d

کیوتن چند خوردی روزی چندتا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
باز شما با این همه مشکلات دو بار طبیعی باردار شدی من که نه مشکلم تشخیص داده شده نه طبیعی باردار شدم ...

ازمایش ایمنی انعقادی حتما بده 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازمایش ایمنی انعقادی حتما بده 

ایمنی دادم نه خودم مشکل دارم نه شوهرم انعقادی هم دکترم گفت نیاز نیست چه مشکل داشته باشید چه نداشته باشد داروی ضد انعقاد میدیم موقع انتقال

سلام گلم  شما هفته چند بارداری هستی هماتومت جذب نشده؟ ینی اگ هماتوم باشه حتما باید سرکلاژ کرد

نه عزیزم ربط به هماتوم نداره دکتر من کلا دوقلوهارو سرکلاژ میکنه من جفتمم پایین

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام دوستان.من تازه این پیجو پیدا کردم. سال 98 عرفان 6تا تخمک فریز کردم.6ماه قبلش هم عمل آندومتریوز ...

اگه میخای مام بری برو طاهری با اندو هم خوب بلد میکروکنه پروگوریس میده اگه ذخیرتتم کمه قبلشم چند ماه تقویتی بخور اگه ذخیرت کمه  دی اچ ای ار و اوابوست کیوتن و سلن پلاس بخور البته به دکتر بگو بعد 

متاسفانه بله. ۴ تا تخمک گرفتند ولی فقط یکی جنین تشکیل شد و گفتند بقیه بالغ نبود. اون یکی رو هم فرش ...

دکترت کیه باران جون خیلی ناراحت شدم متفی شدی 

سلام بچها من دلم طاقت نیورد رفتم واسه جنسیت الان اومد گفت احتمال ۹۳ درصد هردو دخترن🤩🤩🤩ایشالله قسم ...

ای جان دلم  مبارکت باشه

عزیزم برای آرامش دلت آیت الکرسی میخونم انشالله که همه چی همون جوری بشه که خودت میخوای.❤

شما چند تا جنین شد واستون

ای جان دلم  مبارکت باشه

سلامت باشی عزیزم ایشالله قسمتت بشه😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام بچها من دلم طاقت نیورد رفتم واسه جنسیت الان اومد گفت احتمال ۹۳ درصد هردو دخترن🤩🤩🤩ایشالله قسم ...

ای جان مبارکه عزیزم

حالا اون ۳ درصدش رو از کجا اورد😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ای جان مبارکه عزیزم حالا اون ۳ درصدش رو از کجا اورد😂

سلامت باشی عزیزم🤣

والا اول که رفتم تواتاق اصلا موقعیتشون خوب نبود که سونو کنه یکیشون دمر خوابیده بدد یکیشون روبه بالا گفت برو کاکائو بخور دوباره بیا،بعدنیم ساعت که رفتم بازم همون حالت بودن تنبلا حالا نمیدونم چطور جنسیتو گفت ،،من اصلا ناشکر نیستم خداروشکر میکنم ولی شوهرم میگه ای کاش یکیش پسر بود،،دیگه میگم توانومالی معلوم میشه دقیق 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلامت باشی عزیزم🤣 والا اول که رفتم تواتاق اصلا موقعیتشون خوب نبود که سونو کنه یکیشون دمر خوابیده ب ...

اره ماهم دلمون میخواد یه دختر یه پسر باشند

ولی راضیم به رضای خدا هرچی اون صلاح بدونه

اره ماهم دلمون میخواد یه دختر یه پسر باشند ولی راضیم به رضای خدا هرچی اون صلاح بدونه

راستی تو ان تی به شماونگفتن جنسیت رو؟

با کدوم دکتر پیگیر هستید ؟؟؟ چند تا جنین دارید ؟؟؟ فرش هست ؟؟؟ چند تا انتقال میدید ؟؟؟؟ببخشید این سؤ ...

عزیزم من دکترم پارسال حسینی بود این دفعه نمیدونم یا خودش یا آل یاسین من جنینامو از بیمارستان آبان اوردم اینجا سه تا جنین چهار روزه گرید بی بودن و شنبه مشخص میشه که چند تا انتقال میدن

ولی پارسال ده تا تخمک داشتم و چهار تا جنین که سه تا گرید بی بودن و انتقال دادن و یکی هم خراب شد اره میکرو کردن دیگه انتقال پارسالم فریز بود بعد تخمک کشی ازمایش پروژسترون گرفتن وگرنه قرار بود فرش انتقال بدن پارسال هزینه تخمک کشی فک کنم دویست و خورده ای با بیمه تامین شد ولی هزینه انتقالم ششصد شد که اینم زیاد شد گفتن با بیمه یه سقفی داره که برای من از اون سقفش گذشته بود واسه همین زیاد شد پارسال کاتتر باید خودم مرفتم ولی امسال ماماشون گفت خودشون میدن و گفتن ششصد تومن پول پیشم باشه حالا شنبه انتقال بدم بعد بهتون میگم دقیق چقدر شد 

راستی تو ان تی به شماونگفتن جنسیت رو؟

گفت خیلی ریزن معلوم نیست

یکیشون۶۰درصد دختر اون یکی هم هی دست و پا میزد هیچی مشخص نبود گفت اونم شاید دخت