2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست

سلام دوستان خوبید؟ من باز هفته پیش سونو شدم طول سرویکسم 35 بود، این هفته رفتم 30 بود،بعدش گفت یه سرفه کن، کردم طولش 25 بود و گفت این 25 یعنی که عدد واقعیش اینه، و گفت دهانه رحمت شله باید بری سرکلاژ، رفتم مطب دکتر گفت چون بخاطر هماتومت خون ریزی داری فعلا عملت نمی کنم، خیلی نگرانم طولش پایین بیاد، همشم استراحتم، دیشب آمپول پرولوتون زدم ولی 250 دوزش بود، به نظرتون دوز 500 بهتر نبود بزنم؟دکتر بخاطر طول سرویکس و جلوگیری از زایمان زودرس بهم داده، به نظرتون این آمپول خون ریزیمو قطع می کنه؟ گفته هفته دیگه باز بیا سونوگرافی، شیافم میزارم، خیلی نگرانم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان خوبید؟ من باز هفته پیش سونو شدم طول سرویکسم 35 بود، این هفته رفتم 30 بود،بعدش گفت یه سرف ...

بچه ها هرکس پرولوتون زده ممنون میشم راهنماییم کنه، خیلی نگرانم، لعنت به هماتوم، اگه خون ریزی نداشتم می تونستم برم سرکلاژ.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا الانشم بخدا کمردرد امونمو بریده  همش دلم پیش اوناییه که دوقلو دارن ولی از اونورم میب ...

عزیییزم خب ما ذوق زده ایم حقم داریم عجول باشیم انشالله قسمت همه.آره گلم با دوتا پزشک نازایی صحبت کردم نظرشون بود واکسن بزنیم البته پزشک خودم همچنان مخالفه😑

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اره واقعا الانشم بخدا کمردرد امونمو بریده  همش دلم پیش اوناییه که دوقلو دارن ولی از اونورم میب ...

انشالله فردا قراره بزنم دیگه پناه بر خدا

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مبارکت باشع ان شاللع ب سلامتی بغلش کنی واسه منم دعا کن

چشم عزیزم حتما اگه لایق باشم

فقط استرس نداشته باش و از خدا بخواه میکرو یه چیزیه که خود دکترا نمیدونن دلیل منفی شدن چیه یا چیکار کنن مثبت بشه فقط خواست خداست

من رویان میرم بنظرم هم هزینه هاش مناسبه هم دکتراش خوبن یه تحقیق بکن رویان جنین شناسای خوبی داره 

ان شاالله این بار مثبت میشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام زینبی جان عزیزم من تخمدان چپم پاهام خیلی درد میکنه  حتی درد قبل پریودمم آنقدر زیاد نبود! ...

اگر تو مرحله پانکچر هستی سریع برو بیمارستان 

اگر هم مثبت شدی و هنوز سونو قلب نرفتی سریع برو بیمارستان 

اگر تو مرحله پانکچر هستی سریع برو بیمارستان  اگر هم مثبت شدی و هنوز سونو قلب نرفتی سریع برو بی ...

روز چهارده انتقالم فردا آزمایش دارم

دردم جوری هست که دو سه ثانیه میگیره بعد ول میکنه 

پیاپی نیست... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم سرم رو برا چی نوشتن براتون؟

برای مشکل خود ایمنی عزیزم

البته دکتر ایمونولوژ گفت نیاز ندارم، ولی دکتر خودم گفتن بگیرم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خودت آزمایش انعقادی و کاریوتیپ ندادی؟ ی بار پانکچر شدی؟

چرا دادم کاریوتایپ مشکلی نداشت 

ایمنی یه فاکتور cdمشکل داشت

انعقادی هم یه فاکتور

که بهم پردنیزولون دادن و اسپرین و انوکسا

بله یه بار پانکچر شدم ده تا جنین داشتم که این اخرین بسته بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
روز چهارده انتقالم فردا آزمایش دارم دردم جوری هست که دو سه ثانیه میگیره بعد ول میکنه  پیاپی ن ...

منم درد پریودی میگرفت ول میکرد

ان شاالله مثبتی😍😍😍من دلم برات روشنه 

ان شاالله فردا با یه بتای خوب میای