2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیالم راحت شد.عزیزم خدا حفظشون کنه برات. برا منم دعا کن امروز ۱۳ انتقالمه. 🙏🙏🙏

سلام رها جون شما هم سوم انتقال دادین؟! 

کودوم مرکز بودین؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
منم رفتم مطب خیلی گرون گرفت ازم، تازه منو دق داد تا درست نگاه کنه، چندبار به پهلوی چپ و چندبار به په ...

من گفتم به همسرم که برم بیمارستان اون منو ترسوند گفت واسه پول کمتر بریم بیمارستان بعد کرونا بگیری زبونم لال 10 برابر بیشتر باید خرج کنی امیدوارم این دیگه بهم استرس نده چون دکترم گفت ضربان قلب بچم یکم بالاس نسبت به هفتش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم فکر کنم روز ۱۰ یا ۱۱ بود 

اها پس اینجور که معلومه من ازمایشمم منفیه..چون فک میکردم روز ۱۴ ازمایش شما ۲۷ بوده.چون دیروز عروب که ۱۲ امم بود بی بی منفی شد

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزمممم بسلامتی مبارکه شاه پسرمون منم از تو یه نبضی چیزی میزنه از کی واضح فهمیدی؟ دیروز که همون ن ...

مرسی سپیده ی عزیزم ایشالله خرید گل پسر خوشگلت

من تا 19 هفته اصلا متوجه نشدم با اینکه جفتم خلفی بود داشتم نگرانش میشدم 19 هفته و 4 روز مثله حباب بود دقیقا که فقط خودم متوجه میشدم اما از دیروز یعنی 21 هفته 6 روز دست میذارم رو شکمم کاملا حس میشه و ضرباتش خیلی قوی و محکم شده

اصلا نگران نباش عزیزم پسر منم بعضی روزا اصلا تکون نداره مخصوصا روزایی که خیلی کار کنم و بیشتر سرپا باشم اینو روزایی که خرید میرفتم متوجه ‌شدم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم از جوابت به نظرتون پس لازم نیست برم.واسه چکاپ

نه فقط خیلی دیر شد یه بی بی بزنید خیالتون راحت بشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
زیادی خستس😂😂 عزیزم بسلامتی مبارک گل پسرمون باشه  انشالله که خرید دومادیش.خوبه برات یه تنوع شد ...

مرسی قربونت برم ایشالله خرید پسر خوشگل شما، واای ندا جونم انقد روحیم عوض شد یعنی هر خریدی کردم واسه منتظرا این لحظه رو از ته دلم آرزو کردم همه رو هم چیدم من دیگه زیادی عجله دارم😂😂

راستش نه نمیزنم عزیزم میدونم شاید افکارم غلط باشه اما تا وقتی نیهاد تو شکممه ترجیح میدم نزنم، واقعا نمیدونیم واکسن چه واکنشی رو جنین داره میدونم شاید گرفتن کرونا خطرناک تر باشه اما من باورت میشه فقط واسه همین خرید بیرون رفتم و دوباره از وقتی برگشتم رشت حبس کردم خودمو

نگار جان شما باز جنین دادی؟

سلام بانو جان خوبی؟

پنج تا دیگه دارم عزیزم... 

خیلی دوست دارم آزمایشم مثبت بشه 

بخاطر سن خودم و بخاطر پدر و مادرم که سنشون بالاست... 

ولی درد تو پاهامه هر لحظه میگم الان پریود میشم

دیشبم یکی ساعت ۴ به گوشی شوهرم زنگ زد چنان با وحشت از خواب پریدم آنقدر گفتم یا اباالفضل نفسم تو سینم حبس شد... 

نه فقط خیلی دیر شد یه بی بی بزنید خیالتون راحت بشه

بیبی چرا   

الان 43 روز از انتقالم میگذره29 روز قبل هم خونریزیم شروع شد تا ده روز شدیددددد دیگه قطعا بارداری نیست چون این ماه هم جلوگیری سفت و سخت داشتیم، اما چون هم شکمم خیلی بزرگ شده و هم دیشب با حالت تهوع از خواب یهو.پریدم تهوع شدید داشتم خوابیدم یه ساعت بعدش دوباره با تهوع بیدارشدم البته فقط حالت تهوع بود،گلاب به روتون بالا نیوردم،خیلی میترسم که کل سیستم بدنم بهم ریخته باشه،حالا پریود شم میگم برم چکاپ بگم دکتر هم آز هورمونی بنویسه چون میخوام پریود بعدی برم تو سیکل پانکچر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بانو جان خوبی؟ پنج تا دیگه دارم عزیزم...  خیلی دوست دارم آزمایشم مثبت بشه  بخاطر س ...

خداروشگر که باز جنین داری گلم

انشالله که اینبار مثبت میشه و دیگه نیازی به اونا نمیشه

دل خودت و پدر و مادرتم شاد میشه انشالله

من خیلی دلم برای شما روشنه عزیزم😘

من که دیگه واقعا بریدم

هزارتا سوال تو سرمه

از کجا شروع کنم

از کی

تا اخر ما هم هم باید اسباب کشی کنم

سردرگمم واقعا😥

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
خداروشگر که باز جنین داری گلم انشالله که اینبار مثبت میشه و دیگه نیازی به اونا نمیشه دل خودت و پدر ...

فدات شم عزیزم ک اینهمه لطف داری... ❤️❤️❤️❤️

ایشاالله که به خواسته دلت برسی شمام و اینکه خونه جدید براتون اومد داشته باشه🤲🤲😍😍💋💋💋