2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
نه گلم مشکلی نداره قوسی باشه  تحلیل داپلر هم بلد نیستم عزیزم از دکترت هم کافیه بپرسی همه چی خ ...

زينبي جونم ممنون از راهنماييت .....دكترم فرق العاده عصبي و بداخلاقه.....اصلا جرات نميكنم ي سوال كوچيك ازش كنم ......ممنون كه هستي و جواب ميدي 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جااانم پسرمون خستس حال نداره ضربه بزنه کاریش نداشته باش😂اعصاب خوردی نداره که ولی خیلی شیرینه من ...

زیادی خستس😂😂 عزیزم بسلامتی مبارک گل پسرمون باشه  انشالله که خرید دومادیش.خوبه برات یه تنوع شد.نیلدا جون تو واکسن کرونا میزنی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم دقیق نمیشه گفت اما صفحات ۳ یا این حدودا بود یه مطلب گذاشتم برا تایم لانه گزینی جنین ۳ و ۵ روزه ...

ممنون عزیزم نگاه میکنم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ببین گلم میگن میگن ها رو بذار کنار  قطعا دکتر و مرکز درمانی که میری به اندازه شما براشون مهمه ...

واقعا درسته دقیقا حرفای شماس ممنون زینبی جان

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم مخفی کاری از پزشک اصلا کار خوبی نیست  هیچ فکر کردی چرا کرونا داره جولان میده؟؟؟!! به خاط ...

میدونم اخه سری قبل هم به خاطر کرونام سیکلم کنسل شد ولی میگم که همه چی رو رعایت کردم مطمئنم نگرفتم من دو بار کرونا گرفتم واسه دومی همه حتی دکتری که رفتم گفت کرونا نیس با اصرار خودم تست دادم که مثبت شد الانم جز واسه کارای ضروریم تو این چهار هفته نرفتم بیرون یه جورایی قرنطینه کردم خودمو ازمایش خونم که میدونم میگن معتبر نیس دادم که منفی بود

زیادی خستس😂😂 عزیزم بسلامتی مبارک گل پسرمون باشه  انشالله که خرید دومادیش.خوبه برات یه تنوع شد ...

ندا جون عزیرم شما روز چند آزمایش دادی که بتات ۲۷ بود؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام یه سوال دارم  دومین پریود بعد از انتقال فرش منفی با تاخیر هستش؟ من 5 مرداد انتقالم بود 1 ...

آره عزیزم طبیعی تو انتقال اکثرا پریود دومشون با تاخیر میاد

من ۱۰روز بعد اومد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نه عزیزم 😔 تنها جنینی بود که برام تشکیل شده بود😔

اینجا دوستان میگن باید آزمایش بدین و فقط آزمایش نشون میده.امیدوارم معجزه اتفاق بیفته. گویا برای بهضی افراد تو سیکل میکرو بتا دیر میره بالا.روز چندم باید آزمایش بدی؟

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌سلام خانوما کسی متخصص عفونی خوب در جنوب تهران سراغ داره ؟ من کرونا دارم حالم اصلا خوب نیست تو رو خدا هرکی میدونه لطفا جواب بده دعاش میکنم🙏🙏❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌سلام خانوما کسی متخصص عفونی خوب در جنوب تهران سراغ داره ؟ من کرونا دارم حا ...

عزیزم میتونید برید بیمارستان فیروزگر متخصص عفونی هم دارن .اگر نیاز به رمدسیویر و داروهای دیگه باشه هم براتون تو بیمارستان میزنن