2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046352 بازدید | 684509 پست
گلم من تا۱۰روز بعدانتقال روزی ی لیوان بزرگ شیرسویا خوردم برا جنین و لانه گزینی خیلی خوبه

عزیزم برا کسی که کم کاری داره توصیه نمیشه شیر سویا..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الانم میری ؟ 

الان یه وقتایی با هم میریم راه میریم ولی من توی خونه ۵۰ تا دراز نشست میزنم و ۲۰ دقیقه تند میدوئم و ۴۵ دقیقه ورزش میکنم از ماهواره ضبط کردم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فداااات عزیزم، خوبیم شکر. چشم عزیزم برا تو و نی نی نازت آیه الکرسی و چهارقل میخونم ❤️❤️❤️

مرسی گلم لطف میکنی😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها یادمه مامانو سوفی میگفت علت قطع کردن پردنیزولون دو سه روز قبل از انتقال این هست که این قرص ج ...

والا من که اون زمان داشتم پرد و قبل انتقال برام قطع کردن..... 

خراش هم داشتم اما سه ماه قبل انتقال خراش داده بودم..... 

عزیزم اتفاقا من چون لاپرا کرده بودم و آندومتریوز درمان کرده بودم تو اون سه ماه تا دلت بخواد پنیرم دم مردم خوردم که التهابات محل عمل خوب بشه..... 

والا نمیدونم اینی که گفتی چه قدر درسته اما من شخصا اینمارو کردم و جوابم گرفتم..... 

من تو این چند سال به این نتیجه رسیدم فاکتورهای کوچیک و ناچیز اصلا ارزش اینو نداره ذهنمون رو درگیرش کنیم..... 

فاکتور های مهم همون سلامت جنین و پذیرش رحم و خونرسانیه هست.... 

بعد این یه آیتم فقط بهترین کاری که آزمون بر میاد داشتن آرامش و پر کردن وقتمونه که سرگرم باشیم و کمتر ذهنمون درگیر بشه..... 

البته من این پست رو عملا خطاب به همه دوستان جواب دادم..... 

شاید خیلی مرتبط نبود به سوالت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من دوهفته دیگه باید یه سری آزمایش بدم برم سونو داپلر شمافکرکنم پس فردا میری انشالله شمابعداز شیاف ...

ان شاالله به سلامتی

آره پنج شنبه میرم

من حداقل نیم ساعت ولی خب بعد ۴۵ دقیقه با اینکه درازکشیدم میریزه بیرون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانما  کسی هست از آزمایش کاریوتایپ سر درربیاره

عزیزم خیلی واضح نیست اما به نظرم نرماله..... 

چیز خاصی نبود توش.... 

عزیزم والا من برا اولی نداشتم....  یعنی نه دکتر نوشت نه خودم بهش فکر کردم....  اما باردا ...

آها ممنونم گلم

سلام عزیزم.....  نه چرا خطرناک باشه.....  نگران نباش....  اتفاقا خوبه که نداشته با ...

مرسی عزیزدلم

سلام دوستان ان شاءالله با دلهای پاکتون برام دعا کنید فردا باید آزمایش بدم روز ۱۵ ام هست امیدبخدا

عزیزم منتظر بتای تپلتیم.....