2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046462 بازدید | 684513 پست
من خیلی استرس داشتم حتی اعصاب خوردی هم برای خودم میتراشیدم ۷۰درصد باردارنشدنم رو از این میدونم ک ارا ...

ای جانم اصلا خودتو مقصر ندون منم دقیقا اطراف تهرانم یک ساعت راهه تا شهرمون منم ۱۰ تا پله اومدم بالا اصلا اصلا به این چیزا نیست‌. اما استرس کلا خوب نیست باید اگه میخوای مامان بشی با خودت تمرین کنی که استرس نداشته باشی سمه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بنظرت چقدر بشه هزینه ها؟؟بعد اخه میگن خیلی باید تو نوبت بمونی

نه بابا کی گفته هر لحظه زنگ بزنی بهت وقت میدن با همسرت دوتایی میرید. حالا بچه هایی که رویان رفتن میاین میگن بهت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم اصلا خودتو مقصر ندون منم دقیقا اطراف تهرانم یک ساعت راهه تا شهرمون منم ۱۰ تا پله اومدم بالا ...

خخخخ فدای تو.اینبار دقیقا فهمیدم چی ب چیه و اینکه چیا بهم استرس داد حتما رعایت میکنم با توکل بر خدا.منتها ی مرکز خوب انتخاب کنم.بچه ها ادرس رویان رو بهم بدید 

منم موافقم رویان خیلی آمار مثبتش بیشتر از ابن سیناس توی این تاپیک خودمون.  ولی میگم فرزی جون ا ...

امیدوارم همینطور باشه که میگی

چون منم از رویان راضی ام فقط همین مورد ذهنمو درگیر کرده.

من با خودم این فکر هم میکنم که چند روز اول، جنین توی رحم معلقه اگه همون لحظه ی انتقال به دیواره میچسبید خب قطعا محل قرار گرفتنش باید خیلی دقیق محاسبه میشد 

ولی وقتی معلقه همون حوالی و با توجه به عمق گذاشته بشه کافیه

نمیدونم درسته یا نه ولی اینجوری خودمو آروم میکنم😊

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
امیدوارم همینطور باشه که میگی چون منم از رویان راضی ام فقط همین مورد ذهنمو درگیر کرده. من با خو ...

امیدوار باش چون من خیلی میگردم ببینم کیا با سونو مثبت شدن که اتفاقا خیلی کم هستن و حتی بار دوم سومشون هست. من مطمینم ربطی نداره با خیال راحت برو دکتر منم بدونه سونو انجام میده البته اگه بهش بگم با سونو انجام میده ولی نمیخوام بگم میخوام همون بدونه سونو باشه 😍😍😍

تا چند ماه پیش پانکچر و فریز حدود چهار و خورده ای بود

انتقال هم ۲۵۲۰ گرفتن که ۳۱۰ بهم پس دادن یعنی انتقال شد ۲۲۱۰

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خخخخ فدای تو.اینبار دقیقا فهمیدم چی ب چیه و اینکه چیا بهم استرس داد حتما رعایت میکنم با توکل بر خدا. ...

توی گوگل بزنی رویان میاد آدرس و شمارش. انشالله که اینبار همه چی عالی میشه برات. ولی عجله نکن حتما توی انتخاب دکتر و مرکزت وقت بذار که خیالت راحت باشه بعدش کم کاری نکردی. میتونم بپرسم چند سالته

نه عزیزم همیشه اینجوری نیست 

خیلی وقتا تا دکتر میاد سونو میشی و کمتر از نیم ساعت بعد ماما داروهاتو برات مینویسه

تعداد مریزا کم نیست ولی سرعت کارشون بالاست.