2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046354 بازدید | 684509 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انتقال منظورمه منه یادت میاد تربچه قرمزم ک انتقال دادم منفی شد دوماه پیش

نه هنوز انتقال ندادم دو سه ماه دیگه اگه خدا بخواد. آره یادمه اسمه کاربریت اون چی شد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من هنوز آز ندادم  ولی امروز بیبی گذاشتم منفی شد  همه آرزوهام رو سرم خراب شد  انتقا ...

سلام عزیزم شما چه کار کردی مثبت بود ؟ یا دوباره اقدام کردی ؟ 

من ازاون تاریخ تا الان همش به در بسته خوردم ونشد که انتقال بدم .

ممنونم عزیزم با دکتر آنلاین صخبت کردم. گفت دو ماه قطع کن دوباره آزمایش بده.ولی نظرم اینه که دوزشو خ ...

سلام عزیزم

منم کم کاری تیرویید دارم چند ساله تیروییدم با دوز مشخص لووتیروکسین عددش  بین ۱ تا۲ و نیم بود. ولی یه دفعه مشکل پیدا کرد روی ۶ رفت به عددش شک‌کردم.

در یه ازمایشگاه دیگه تکرار کردم ۴ و خرده ای بود. 

با راهنمایی یکی از دوستان همین تاپیک به صورت آنلاین در واتساپ با دکتر لیلا نوین ویزیت شدم و ایشون دوز دارو رو  تغییر داد و همون ماه اول اومد روی رنج نرمال (زیر۲) هر ۵ هفته یکبار هم ازمایش میدادم و اگر لازم بود دوزش رو تغییر میداد..

با نظر ایشون چندماهه تیروییدم تحت کنترل هست.

اگر مایل بودی میتونی  غیرحضوری با ایشون ویزیت بشی ویزیتش۹۰ تومنه و در واتساپ توضیحات و عکس ازمایشت رو میفرستی  و معمولا یکی دو روزه بهت جواب میدن. 

فکر کنم تا وقتی دکتر خوب پیدا کنی بد نیست نظر ایشون رو بپرسی که نخوای بدون مشورت با پزشک سر خود دارو رو قطع یا دوزش رو کم کنی

دقیق نمیدونم ولی فکر کنم دوستی که اینجا معرفی شون کرد میگفت پزشک غدد ابن سینا هستن.

میتونید شماره واتساپ ویزیت غیرحضوری شون رو هم در گوگل جستجو کنید

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
لایو چند شب پیش دکتر نصر رو شنیدم میگفت: درمورد مسئله ای مثل این مورد که بعد از انتقال، به هیچ عنوان ...

درسته منم دیدم لایوشون رو

علت اصلی هم همینه که هردکتری به چیزی میگه

و   حتی با dfi بالا طبیعی هم بچه دارشدن دوستان

بستگی به سایز فولی ها داره گلم ،انشالله تا اون‌موقع رشدشون خوبه و دیگه نیازی نیست  حالا چرا غر ...

هم بخاطر هزینه هاش ، هم کلا آدم کم طاقتیه ، یبار اومد باهام همش درحال نق زدن بود😤

میگم آستاره جان ممکنه تعداد فولیکولا بیشتر شه؟ یا دیگه همون چهارتان؟

بعد یه آمپولی بهم داده اسمش ارگانرون ،orgalutran،برای چیه ؟ تو داشتی؟

آماده تزریقه فقط هواگیری میخواست

از دستم افتاد، نمیدونم سرسوزنش خودش خراب بود ، یا چون از دستم افتاد خراب شد 

هرکاری میکردم نمیرفت تو بدنم

رفتم کلنیک اونم هرچی تلاش کرد نشد

گرفت بازش کرد با سوزن انسولین به زور کشیدش ، دو قطره اشم افتاد ، خودش نیم سی سی بود ، حالا از نیم سی سی یکمی کمتر شده

نمیدونم طوری نیست همونو بزنم یا برم دوباره بخرم

اینم صدو خورده ای هست قیمتش

@زینبی_بابا    

عزيزم منم شرايطم مثل شما شد، آزمايش قبليم ٣/٢٤ بود بعد شد ٠/٠٢، دكترم سه روز كم كرد قرص رو. پنج شنبه ...

آهان یعنی چهار روز در هفته مصرف میکنید؟

ممنون گلم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
البته یه کم گلو درد و گرفتگی بینی دارم نمیدونم جز علائم میشه یا نه  باید برم دکتر؟

آره دیگه گلم علائم کرونا هست 

باید بری علائم چک بشه، شاید دارو هم نده ولی هر دو روز یکبار علائم بلید چک بشه

فقط اگر دیدی آزیترومایسین نوشت بدون سواد نداره، حتما عوض کن اون دکتر رو و برو پیش کسی دیگه(متخصص عفونی یا فوق تخصص ریه)