2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبین ؟ بخدا از وقتی این گروه رو پیدا کردم خیلی چیزا یاد گرفتم ولی سایتش همیشه برای من در دسترس نیست و من خیلی دوست همیشه از مطالب دوستان استفاده کنم و اگر چیزی بدونم مشارکت کنم . حالا صحبت من اینه اگر صلاح بدونید و موافق باشید شماره تلفن بدیم و یک گروه واتساپ که دسترسی به اون آسونه تشکیل بدیم تا بتونیم راحتتر از تجربیات هم استفاده کنیم       

من دیشب اندازه دوتا بند انگشت جیگر گوسفند خوردم  خیلی ضرر دارع؟

نه عزیزم اصلا نگران نباش زیاد نخوردی هرچند اگه زیادم میخوردی هیچی نمیشد فقط نباید به دفعات زیاد بخوری سعی کن ۳ ماه اول رعایت کنی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام من فک نمیکنم کرونا باشه چون گلوت خلط داره معمولا کرونا خشکه من خودم همیشه خلط دارم و لوزه هام ی ...

نمی دونم، منم سینوزیت خفیف دارم. قبلا هم گلوم اینطوری شده بود اما دو سه روزه خوب شد.

الانم فهمیدم پدرهمسرم تست کروناش مثبت شده. همسرم چند روز پیش رفته بود اونجا چند ساعت. 😥 

اگر تا فردا بهتر نشدم می رم تست می دم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم آلرژی نداری؟؟؟ شاید حساسیت فصلی باشه

نه آلرژی که ندارم. قبلا دو سه روز اینجوری شدم خوب شد. نمی دونم دیگه اگرم کرونا باشه نمیشه کاریش کرد. اینهمه وقت و هزینه صرف کنی و اینطور بشه. به قول دوستان اینم شانس مایه!

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه عزیزم اصلا نگران نباش زیاد نخوردی هرچند اگه زیادم میخوردی هیچی نمیشد فقط نباید به دفعات زیاد بخور ...

نه دیگ توبه 

متاسفانه ی ادم بشدت شکموام نمیتونم جلو خودمو بگیرم دوتا تیک سوسکی انداختم بالا مث چی عذاب وجدان گرفتم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
عزیزم سیکل بلند سیکلیه که از ماه قبل مهار شروع شده باشه یعنی مدت زمان مهار سیستم باروری بلندتره..... ...

سلام عزیزم یک مشورت از شما و دیگر دوستان میخواستم داشته باشم . با توجه به اینکه دکتری که میرفتم بمن گونال اف داده بود و تخمک های کوچک تشکیل شده بودند و یکی زودتر از همه رشد کرد و قبل موعد آزاد شد  حالا که میخوام دکترمو عوض کنم بهش بگم بمن سینال بده چون سابقه گونال اف اینچنین بوده؟!

نه عزیزم نگران نباش  ولی سعی کن نخوری دیگه

سلام عزیزم خوبی نی نیا خوبن ایشالله

راستی انومالی چند هفته باید بریم؟الان بریم واسه جنسیت معلومه یا نه؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من از بیمارستان آبان بردم شریعتی

خيلي ممنون گلم كه جواب دادي....ميشه بگي شرايطش چيه؟من ديروز زنك زدم شوال مردم از بيمارستان ميگن دكتري كه باهاش بودي بايد اجازه بده....اخه من نميتونم به دكتر بگم ديگه با شما نميخوام ادامه بدم اجازه بده جنينامو ببرم...شما از دكترت اجازه گرفتي؟......هزينه هم داشت؟مارا چقد طول كشيد؟

خانمها سلام یه سؤال دارم !!! من چهارشنبه پانکچر کردم ۱۳ تا تخمک داشتم فرداش زنگ زدم جنین شناس گفت تق ...

سلام خانمی متاسفانه هرماه پریود شدن دلیل تخمک خوب نیست کما اینکه خانم های مثلا 50 سال و بالاتر هم دوره منظم داشته باشن و تخمک تولید کنند اما تخمک آنها پوک و به اصطلاح بی کیفیت است  بر این اساس بر اساس تاریخ منظم پریودی نمیشه دلیلی بر تخمک خوب نیست عزیزم کیفیت تخمک تحت تآثیر عوامل مختلف سن خانم ، وضعیت استرس و فشاری که به بدن وارد میشه حتی نوع تغذیه فرد بستگی داره اینو میگم که بدونی نگران نباش عزیزم با دارو میشه کیفیت تخمک رو خوب کنی 

انتقال دوممه. انتقال اول مثبت شد ولی رشد جنین تو هفته ششم متوقف شد مجبور به سقطش شدم. دیگه هم جنین ن ...

عزیزم.خدابزرگه..انشالله که مثبت میشیم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
من از آبان بردم مام بستگی به بیمارستان مقصد بستگی داره

قربونت برم مهربون ....مرسي از حوابت......عزيزم من زنگ زدم به بيمارستان ميگه بايد دكترت رضايت بده كه بزاريم جنينات رو ببري ....وب من برم بهش چي بگم كه من ديگه باتو نميخوام ادامه بدم.....برا شما هم همينطوري بود؟.....من ميخوام جنينام رو ببرم بيمارستان بهمن.....منظورت چي بود از اينكه بستگي به بيمارستان مقصد داره......اينكار هزينه هم داره؟

خيلي ممنون گلم كه جواب دادي....ميشه بگي شرايطش چيه؟من ديروز زنك زدم شوال مردم از بيمارستان ميگن دكتر ...

جنینام برای سال 98 بود اجازه دکترم نخواستن ربطی هم به دکتر نداره به نظرم

مرکز مقصد باید تانک مخصوص بده ببری مرکز مبدا جنینا رو میذارن داخلش اگه مثل شریعتی تانک ندن بهتون از این فلاسکای مسافرتی که استیل هستن ببرین جنینا رو تو همون میذارن داخل فلایکم که گاز ازت هستش خود بیماریتان آبان برام ریختش البته به زور التماس و خواهش