2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
امروز دردش کمتر از دیروز بود ولی باز سوزش رو داشت فکر کنم پرستاره دیروز زیاد نزدیک به نافم تزریق کر ...

عزیزم خودت یا همسرت بزنین که راحتتره..... 

۴-۵ سانت چپ و راست نافت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از علائم بارداری چیزی شدید حس میکنی تو خودت گلم؟

من که هیچ علائمی ندارم و هیچ دردی ندارم. فقط شکمم بزرگ شده مثل نفخ که همیشه قبل پری این حالت میشه.☹

الان هم پروژسترون تزریق میکنم هیچ دردی ندارم، فقط همون درد سوزن که میکنم داخل و بیرون میکشم.

فردا قراره همسرم تزریق کنه که ببینم شاید من اشتباه تزریق میکنم🤕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.من شنبه ضخامت اندومترم ۹ بود.پنج شنبه انتقال دارم.روزی یکی امپول پروژسترون و شیاف دارم.شیافم ایرانیه.مگه فرق داره؟

امپول رو گفت عصر ها هم میتونی بزنی و شیاف رو شبها.

اسپرین و اسد فولیک  و استرادیول هم روزی ۴ تا دارم.

😉

آهان خب خدا رو شکر  منظورم pai 1 و mthfr بود گلم

ممنونم

آره mthfr هم یکیش هترو بود تو آزمایشهای قبلی. ولی pai1 هومو بود.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم همه که لک نمیبینن تازه لک دیدن توی بارداری اصلا خوب نیست نشانه بارداری پرخطره من سری اول باردا ...

آهان مرسی گلم جواب دادی🥰💋

میخاستم ببینم باید منتظر لک لانه گزینی باشم یا ن

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نه .کاریو تایپ چیه ؟؟؟آزمایش ژنتیکه ؟؟؟

بله از لحاظ کروموزومی بررسی میکنه.... 

آز خونه..... 

هم خودت هم همسرت میتونی انجام بدی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دقیقا برای منم زیر۱۰ثانیه شد هیچی هم نگفت اصلا خودم پرسیدم  گفت قلب ‌و ساک بارداری نمیدونم چرا ...

شیاف منظورته؟چرا اضافه کرد

آره دکتر هیچی نمیگه فکر میکنی ما از ذهنش میخونیم و سوالم میکنی سرسری جواب میده و بدیش همینه ولی کارش درسته نگران نباش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم همه که لک نمیبینن تازه لک دیدن توی بارداری اصلا خوب نیست نشانه بارداری پرخطره من سری اول باردا ...

کاملا درسته، بدن با بدن فرق داره.

من هم از لک و خونریزی توی بارداری به شدت وحشت دارم. سه بار باردار شدم هر سه بار با لک و خونریزی از دست دادم😢

خواهرم بارداره و خونریزی شدید هم داشت ولی خدا رو شکر جنین سالمه و الان ۱۲ هفته است.

خدایا خودت به دل ما رحم کن.

بخدا فکرمو مشغول میکنم نقاشی میکشم و دعا میخونم و و و ولی از ذهنم نمیره  تا پنجشنبه ببینم چی م ...

الهی قربونت...خدا به ههمون صبر عظیم عنایت کنه انشالله.بخدا من ۲۲ سالمه ولی هر کی میبینم میگه ۳۰ سال بهت میخوره از بس خودمو داغون کردم

من با این دوتا انتقال ۱۰کیلو وزن کم کردم از بس دق خوردم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم جنین سه روزه روز ده.....  چی بگم بهت مامانی کم صبرررررر.... عزیزم ببین با جنین بلاست رو ...

انا جون .ممنون که با حرفات ارومم میکنی

ولی من اینجا دیدم که حتی دوستان با جنین سه روزه روز ۹ بی بی شون مثبت بوده

به این خاطر زدم

شاید فندوق من یدونس و دیر لانه گزینی کرده

عزیزم شما پنج شنبه آزمایش داری جنینت هم سه روزه بوده خیللللی اشتباه کردی از الان اعصاب خودتو با بی ب ...

انشالله که خدا کمکم کنه و آز مثبت شه

سلام.من شنبه ضخامت اندومترم ۹ بود.پنج شنبه انتقال دارم.روزی یکی امپول پروژسترون و شیاف دارم.شیافم ای ...

به سلامتی باشه. ان شااله که انتقالت به سلامتی و موفقیت امیز انجام میشه.

من هم آمپول رو عصرها میزنم. 

شما جای امپولت بعد از تزریق درد میگیره؟ واسه من قبلا یه نصف روز جاش درد میکرد، ولی الان اصلا هیچی احساس نمیکنم،  حتی موقع تزریق هم هیچی احساس نمیکنم فقط درد همون سوزن!

به همسرم گفتم انگار اب تزریق میکنم🥴