2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
وااای خدااا مبارککککه  برای منم دعا کن عزیز جان خداوند جوجتو نگه داره نه ماه دیگ بیاد بغلت سا ...

مرسی عزیزم ایشالله به زودی زود خداوند دلتو شاد کنه ازاون شادیای عمقی و از ته دل 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما توی همون سونوی اول گفت دوقلو چون امروز به من گفت  فعلا یه ساک و یه قلب نمیدونم منظور ...

عارفی به من ۵هفته و۲ روز کلا ده ثانیه ام نشد سونوش گفت دوتا ساک

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

خانمها سلام یه سؤال دارم !!! من چهارشنبه پانکچر کردم ۱۳ تا تخمک داشتم فرداش زنگ زدم جنین شناس گفت تقسیم اولیه انجام شده دوباره شنبه زنگ بزن بگیم چند تا فریز میشه دوباره شنبه زنگ زدم نشد امروز با جنین شناس صحبت کردم گفت از ۱۳ تا ۱۲ تا جنین شد ولی بعضی هاش رشدش متوقف شد فعلا سه تا تونستیم فریز کنیم چند تا هم مونده اگه تا فردا خوب باشه فریز کنیم‌ .بعد گفت گرید جنین هات متوسطه و با توجه به بیماری زمینه‌ایی که داری ما توقع داشتیم جنین های قوی تر داشته باشی می‌گفت مشکل مولکولی هست گفت تخمک های شما هم معمولی بوده عالی نبوده‌ ولی باز توقع جنین های قوی تر داشتیم ( اگه تخمک من ضعیفه پس چرا هر ماه پریود میشم و بیشتر وقتها تا ۵  روز هم  جلو میندازم ؟؟؟ ) دفعه ی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پیش هم ۱۳ تا تخمک داشتم یه دونه اشم‌ تقسیم سلولی نداشت این ایراد از چیه ؟؟؟ شوهرمم کاملا سالمه آزمایش دی آف آی هم داده ۷٪بوده .دکتر جنین شناس گفت فعلا آزمایش ژنتیک توصیه نمیشه . من چی کار کنم ؟؟؟ راستی سیکلمم به خاطر پروژسترون بالا کنسل شد افتاد ماه بعد 

مرسی عزیزم ایشالله به زودی زود خداوند دلتو شاد کنه ازاون شادیای عمقی و از ته دل 

واااای مرسی عزیزم از دعای خوشگلت ایشاالله 🥰🥰🥰🌺🌺🌺💋💋💋💋

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اره عزیزم پنجشنبه میرم

عزیزم شما پنج شنبه آزمایش داری جنینت هم سه روزه بوده خیللللی اشتباه کردی از الان اعصاب خودتو با بی بی چک زودهنگام خرد کردی 

جنین سه روزه از روز ۱۲به بعد بی بی چک باید میزدی

سلام یه سوال داشتم اینکه لک لانه گزینی برای همه کسانی که باردار هست پیش میاد یا اینکه بستگی به بدن ...

عزیزم همه که لک نمیبینن تازه لک دیدن توی بارداری اصلا خوب نیست نشانه بارداری پرخطره من سری اول بارداری شیمیایی داشتم لک دیدم 

واینسری اصلا دوست نداشتم لک ببینم و خداروشکر هم ندیدم نمیگم حالا اونایی که لک لانه گزینی دیدن خطرناکه ولی دلیل بارداری موفق نیست

عزیزم احتمالا بد زدی حالا باز با احتیاط بیشتر تزریق کن انشالله دیگه اذیت نمیشی.... 

امروز دردش کمتر از دیروز بود ولی باز سوزش رو داشت

فکر کنم پرستاره دیروز زیاد نزدیک به نافم تزریق کرد. فقط دو انگشت فاصله داد

یه صلوات مهمونم کنید
عزیزم والا عزیزم دوستانی که مشکل داشتن پیاده روی هم میدونم براشون خوب بوده....  استرادیول خارح ...

ممنونم، میرم پیاده روی هم

آره عزیزم خارجیه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عارفی به من ۵هفته و۲ روز کلا ده ثانیه ام نشد سونوش گفت دوتا ساک

دقیقا برای منم زیر۱۰ثانیه شد هیچی هم نگفت اصلا خودم پرسیدم 

گفت قلب ‌و ساک بارداری نمیدونم چرا سیاق منو یکی اضافه کرد اون یکم استرس میندازه منو نکنه جاش خوب نبوده برای شما اضافه نکرد؟؟

خانمها سلام یه سؤال دارم !!! من چهارشنبه پانکچر کردم ۱۳ تا تخمک داشتم فرداش زنگ زدم جنین شناس گفت تق ...

عزیزم پریود شدم ربطی به سلامت تخمک نداره..... 

تخمک خوب نداشتن با تخمک نداری نداشتن فرق داره..... 

عزیزم انشالله که جنینات سالمن و + میشی.... 

کاریوتایپ انجام‌ دادین؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com