2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
عزیزم من از دکترم پرسیدم دی وای رو باید قطع کنی متفورمینم گفتم بهت باردارم باشی باید بخوری 

ممنون عزیزم بله منم تماس گرفتم کارشناس گفت باید قطع کنی ویتامین هارو ولی باید متفورمین رو بخوری و قطع نشه فقط اینقد خنگ بودم و حواس پرت یادم رفت بپرسم قرص تیروئیدم و قط کنم یا نه اونو ناشتا صبحا یه نصف میخورم چون کم کاری دارم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچه ها اینجا کسی بوده یا دیده که کسی که جنینش سه روزه بوده بیبی بزنه روز ۱۰ منفی باشه ولی آزمایش مثب ...

سلام منم دقیقا مثه شما هستم. جنین سه روزه انتقال دادم.روز دهم بی بی زدم منفی شد. شنبه باید برم آزمایش بدم. خودم که امیدی ندارم ولی اطرافیان میگن ناامید نباش شاید زود زدی و ایندفعه علامت نداری. آخری سری قبل بلاست انتقال دادم و از روز هشتم علامت هام شروع شد متاسفانه سقط شد. 

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه منم يكيشون كوچيكتره😁

چیکا جون میگم من سالی دوبار یکبار اول پاییز یکبار اول بهار یهو سرفه های شدید میزنم‌دکتر آلرژیم رفتم آمپول متیل پردنیزیون داده بهم . البته اون‌نمیدونست من خود ایمنی دارم .

میگم این سرفه های بلند مدت ربطی به خود ایمنی داره به نطرت ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

دوستای گلم میگم من روز دوم انتقالم این عصری رفتم دستشویی گلاب به روتون یه تکه های سفیدرنگ مثله دستمال کاغذی که آب بهش میخوره اینجور حالتی داشت ازم خارج شد بنظرتون علتش چیه؟ میتونه بخاطر داروها باشه چون نه خارش دارم نه سوزش دارم هیچی کسی بوده اینطوری باشه؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام اره رفتم عزیزم یدونه ساک بارداری با جنین و قلب دیده شد عزیزم انشالله هرکس ارخدا نی نی میخواد ...

وااای خدااا مبارککککه 

برای منم دعا کن عزیز جان

خداوند جوجتو نگه داره نه ماه دیگ بیاد بغلت سالم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مرسی عزیزم ایشالله برای توام ۱۲۰قلبش بزنه  چشم عزیزم😘😘😘

عزیزم دقیق نگفت چند هفته ای؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستای گلم میگم من روز دوم انتقالم این عصری رفتم دستشویی گلاب به روتون یه تکه های سفیدرنگ مثله دستما ...

طبیعیه عزیزم نگران نباش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
طبیعیه عزیزم نگران نباش

ممنونم گلم خیالم راحت شد

ممنون عزیزم بله منم تماس گرفتم کارشناس گفت باید قطع کنی ویتامین هارو ولی باید متفورمین رو بخوری و قط ...

اصصصصلا نباید قطع بشه بعد از مثبت شدنم باید باز ازمایش بدی چون استرادیول خودش برایه ماها که تیروییدمون نرمال نیست بدترش میکنه جنینم تا سه ماه اول میگه تیرویید مادر خییییلی روش تاثیر داره 

واسه منم يكيشون كوچيكتره😁

واقعا گلم ؟

اینقد ترسیدم این کوچیکه ی هفته ام دیرتر قلبش تشکیل شد 

کلا دورش بگردم فک کنم تنبله

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
آره واقعا انشالله که خیلی زود مامان بشیم واقعا این راهی که توشیم سخته. من دکترم گفت گونال اینقد گرون ...

انشاالله عزیزم 

به نظرم نوع سیکل هم مهمه

من با داروی خارجی و سیکل کوتاه ۷ تا تخمک داشتم

ولی با سینال و سیکل بلند ۹ تا تخمک داشتم

ظاهرا قراره که هزینه ها رایگان بشن .البته اگر اجرایی بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...