2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046706 بازدید | 684539 پست
ممنون مهربون برای دعای قشنگت عزیزم انشاالله انشاالله شمام زودی تعیین جنسیت انجام بدی و یه گل پسر بیا ...

عزیزم شما مرکز رویان میرفتین؟راضی بودین از اونجا؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم عزیزم ، آره اتفاقا چندوقت پیش به اون دوستمون پیام دادم ، نه سینه خیز میره یوقتهایی در حد یکی ...

خدا حفظش کنه،  من که فکر نکنم دخترم از اون بچه هایی باشه که چهار دست و پا بره    کلا غلت میزنه خودشو اینور اون ور میرسونه، البته خانه بهداشت بهم گفت طبیعیه بعضی از بچه ها مستقیم از سینه خیز میرن واستن، ثابت نگهش میدارم واسته هم پاهاشو نمیزاره زمین و جمع میکنه کلا مقاومت داره فقط بلده بیاد بغل من   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم ، آره اتفاقا چندوقت پیش به اون دوستمون پیام دادم ، نه سینه خیز میره یوقتهایی در حد یکی ...

پس هنوز یکم از حافظه برام مونده درست گفتم چندنفر بودیم که با هم انتقال داده بودیم الان یادم اومد فکر کنم اسم یکی از بچه ها شاینا بود اون یکی هنوز یادم نیومده 

خدا حفظش کنه،  من که فکر نکنم دخترم از اون بچه هایی باشه که چهار دست و پا بره     کل ...

ای جانم عزیزم خدا حفظش کنه ان شاالله ، اره دختر منم تا یکی دو هفته پیش همین مدلی بود ،میترسید پاهاشو زمین بذاره ،باباش نگهش میداشت من پاهاشو میذاشتم زمین قدم به قدم راه میبردیمش ،دیگه الان ترسش ریخته دستاشو نگه میدارم راه میره ، باید باهاشون تمرین کنیم ولی در کل بچه ها با هم متفاوتن ، بچه های خواهرم اصلا چهاردست و پا نرفتن یهو راه افتادن ، راستی عزیزم تو پیامها خوندم شما میخواین دوباره اقدام کنید؟ همسر منم اصرار داره تا سنمون بالاتر نرفته بریم دنبالش ولی من میگم باشه بعد دوسالگی دخترم ،بخاطر شیردهی میترسم، دخترم‌گناه داره

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
[QUOTE=206364250]وای انشالله خدا کنم بشه انشالله نفست حق باشه هانی جونم توکل به خدا منم لایق مادر شد ...

ای جانم نه عزیزم هنوز قسمتم نشده. منتظرم آبان برم انتقال بدم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منظورت روزای اول پریودهمون ماهی که پانکچرمیخواین انجام بدین

نه گلم. منظورم سیکل قبل انتقال بود. نمیدونم قبل پانکچرم انجام میدن یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره فکر کنم عزیزم .راستش اینبار زیاد توجهی نکردم بهشون نسبت به دفعه قبل انگار تصویرش برام دورتر بود& ...

آخی عزیزم خدا به دلت نگاه کنه

کاملا حستو درک میکنم

دقیقا برا منم همینطور بود حس عجیبی پیدا کردم. با خودم گفتم وای چقدر خوشگلن و تمام اون دو هفته بهشون فکر میکردم.

احتمال زیاد دلیل نشون دادنش هم ایجاد شدن همین وابستگیه عاطفیه

البته یه علت دیگه هم داره اینکه اعتماد کنیم و مطمئن بشیم انتقال دادن 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
حاجت روا باشی عزیزم..من ک دیگه جنینی ندارم..طبیعی هم مگر معجزه بشه...انشالله انتقال بعدیت مثبت بشی❤❤

عزيزم خيلي متاسفم كه منفي شدي😞انشالله معجزه خدا شامل حالت بشه مهربونم

خداياشكرت....❤️ 
پس هنوز یکم از حافظه برام مونده درست گفتم چندنفر بودیم که با هم انتقال داده بودیم الان یادم اومد فکر ...

اره عزیزم ، منم الان اسمشون یادم رفته😅 حافظه ام کلا از دست رفته😅 فکر کنم چند هفته پیش بهم پیام دادیم😐

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خانوما ي گلم تو سونو بخ من پيشنهاد عيسترسكوپي  شده ولي من به خاطر ترس از كرونا و اينكه عزينه اش ...

به نظرم اگه میتونی برو. من خودم اصرار داشتم برم. خداروشکرخوبم شد  چون سپتوم داشتم که نه تو عکس رنگی نه تو سونو ها هیچ وقت مشخص نمیشد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام میخوام ب نیت منتظرای نی نی سوره یس بخونم هرکس دوست داره ب نیتش بخونم بگه اسمشا بنویسم

سلام عزیزم هرچی از خدا میخای بهت بده الهی 

التماس دعا

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

[QUOTE=206377599]ای جانم عزیزم خدا حفظش کنه ان شاالله ، اره دختر منم تا یکی دو هفته پیش همین مدلی بود ،میترسید پاها

و الا من هنوز با همسرم مشورت نکردم ولی میدونم اونم راضیه دلم میخواست زودتر بخاطر سن و اینکه بهرحال تو این شرایط آدم نمیدونه از اقدام تا بارداری چقدر ممکنه زمان ببره زودتر قبل از یکسالگیش اقدام کنم ولی الان که زینبی و دوستان گفتن اگه داروها شروع بشن دیگه نباید شیردهی داشته باشیم خیلی دودل شدم چون دختر من اصلا شیشه نمیخوره یعنی اصلا نه پستانک و نه شیشه لب نمیزنه و خیلی وابسته به شیرمه از طرفی اهل غذا خوردن هم نیست، اگه اینطوری باشه فعلا تحقیقات میکنم و میزارم بعد اینکه از شیر گرفتنش اقدام کنم 

ای جانم عزیزم خدا حفظش کنه ان شاالله ، اره دختر منم تا یکی دو هفته پیش همین مدلی بود ،میترسید پاهاشو ...

و الا من هنوز با همسرم مشورت نکردم ولی میدونم اونم راضیه دلم میخواست زودتر بخاطر سن و اینکه بهرحال تو این شرایط آدم نمیدونه از اقدام تا بارداری چقدر ممکنه زمان ببره زودتر قبل از یکسالگیش اقدام کنم ولی الان که زینبی و دوستان گفتن اگه داروها شروع بشن دیگه نباید شیردهی داشته باشیم خیلی دودل شدم چون دختر من اصلا شیشه نمیخوره یعنی اصلا نه پستانک و نه شیشه لب نمیزنه و خیلی وابسته به شیرمه از طرفی اهل غذا خوردن هم نیست، اگه اینطوری باشه فعلا تحقیقات میکنم و میزارم بعد اینکه از شیر گرفتنش اقدام کنم