2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

سلام خانوما

شما هم قبل از پریود جوش میزنه صورت و بدنتون؟! 

ممکنه عصبی بشین؟! 

عصبی شدم امروز جوشم زده صورتم و بدنم نکنه دارم پریود میشم😖😖😖🥵🥵🥵! 

همیشه قبل پریود اینجوری میشم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما شما هم قبل از پریود جوش میزنه صورت و بدنتون؟!  ممکنه عصبی بشین؟!  عصبی شدم ...

عزیزم اصلا نگران پری نشو

تا زمانی که پروژسترون داری پری نمیشی

خیالت راحت

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم اصلا نگران پری نشو تا زمانی که پروژسترون داری پری نمیشی خیالت راحت

وای خدا کنه اینجوری باشه 

اینهمه شماهام میگین باز استرس میاد به جونم هی میرم خودم چک میکنم😬

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
قربونت هر سختی شیرینی داره ویارم میدونی تهش قشنگه  یه تیکه کوچولو نبات مینداختم

آره عزیزم انشالله نصیب همه دوستای منتظر این تاپیک. امروز سالاد رو با رب انار خوردم چقد خوب بود مرسی که گفتی. ممنونم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آها یادم نبود ک سیکلت طبیعی بوده مرسی عزیزم اینبارم احتمال میدی طبیعی باشه؟

نمی دونم باید ویزیت بشم. ولی طبیعی خوبیش اینه درگیر استرادیول پیدا کردن نمیشی

خدایا شکرت
من از هلال احمر مرکزی گرفتم  روال خاصی نداشت البته من یبار زدم چون منفی شدم بارهای بعدی دکترم ...

كدوم دكتر بهت اين سرم رو داد عزيزم شما هم فاكتورهاي ايمنيتون بالا بود؟......ميشه هزينه اش رهم بگي؟

نه علامت نداشتم اما ربطی به این نداره نگران نباش من تو بارداری اولم تا اخر نه ماه هم علامت نداشتم فق ...

من الان روز ۸ هستم، شکمم آمده خیلی جلو، یعنی یه جور نفخ‌ دارم که این حالت را همیشه قبل پری دارم‌، انگار میخوام پری بشم. درد سینه ها از بین رفته و با آمپول پروژسترون اصلا دیگه هیچ دردی ندارم، نمیدونم چرا، ولی توی نت خوندم پروژسترون همیشه درد داره.

زیر شکمم هم درد مری دارم.

حالا توی جاده هم هستم داریم میریم بلژیک☹

خانوما ي گلم تو سونو بخ من پيشنهاد عيسترسكوپي  شده ولي من به خاطر ترس از كرونا و اينكه عزينه اش ي خورده شايد سنگين شه برام  صدامو در نياوردم خود دكترم هم حرفي نزد حالا به نظر شما بهش بگم ؟يعني هيسترو خيلي تاثير داره يا اينكه مهم نيست 

اب انار من شنیدم خوبه من نخوردم ولی

من خودم هم قبل انتقال هم بعد انتقال دل سیر انار خوردم.... 

البته انار شیرین چون طبعم سرد بود ترجیحا انار شیرین میخوردم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به من دکتر گفت ۹تا۱۱کیلو نهایتا باید اضافه بشم🙄 سعی کن سالم خواری کنی.برنج زیاد نخور.ندا لاغر کردن ...

من خودم تو هر دو بارداریم نهایتا حدود ۸ کیلو اضافه کردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com