2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046937 بازدید | 684566 پست
سلام خانمها  کسی بوده بعد انتقالش تب و لرز کنه باردار شده باشه؟ دوستم ابن سینا انتقال داده روز ...

سلام عزیزم، من بعد انتقالم لرز داشتم، خیلی هم نگران بودم و‌ پیگیری کردم، مرکز بهم گفت هیچ ربطی به گرفتن جنین و یا پس زدنش نداره، تمام علائم هم مربوط به استفاده از داروهاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم من امروز ۹ انتقالم فردا قراره بی بی بزنم

آنقدر زود بیبی نزن عزیزم اگر میتونی طاقت بیاری برو آزمایش چهار پنج روز دیگ، همین بی بی چک‌ها عامل استرسن... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اوکی عزیزم ممنونم گلم

هدیه جان بهشون بگو اصلا به علائم فکر نکنن، من انواع و اقسام علائم رو داشتم تا روز ده، بی بی که زدم فهمیدم منفیه، از یک ساعت بعدش حالم خوب خوب شد😂

قدرت ذهن رو ما همیشه دست کم میگیریم

سلام ویهان جون  خوبی عزیزم بله شکر خدا یکمقدار بهتر شدم  شما چطوری امروز نهمی دیگ انشاال ...

خداروشکر بهتری

اره گلم روز ۹ ام

فردا میخوا بی بی بزنم😢😑

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام عزیزم خوبی زود نذاشتی روز چندمت بود؟! 

پنج شنبه هفته قبل انتقال داشتم نه جنینم بلاست بود دوشنبه باید ازمایش بدم دیگه بعدم رو بی بی چک اش نوشته از بتای ۳۵نشون میده دیگه هر چقدر هم دیر لانه گزینی کرده باشه قطعا بتام ۳۵باید باشه دیگه اگه بخواد مثبت شه 

خدا نخواست دیگه

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵