2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046828 بازدید | 684554 پست
دوستم چطوری🤰پارسا جونی چطوره؟ندا میگم چقدر وزن اضافه کردی؟

سلام عزییییزم فدات ما خوبین خودت و گل پسرت چطورین؟من تا الان ۹ کیلو اضافه کردم ولی اصلا نشون نمیده یعنی هیچکس جز شوهرم نفهمیده چاقتر شدم🥴🥴تو چی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مگه جنین نداری دیگه؟  من خودم اینا رو خریدم عزیزم بدونه تجویز حالا باز با دکترت مشورت کن. البت ...

نه عزیزم ندارم دیگه باید پانکچر کنم .. اره منظورم همینا بود الان اینا رو خودت مصرف کردی ؟ برا همسرت چی ؟ چقد قبل از پانکچر استفاده کردی ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم سلام.... 

من تا صفحه 23228 بیشتر فرقت نکردم بخونم پیخوامهارو.... 

اگه فرصت کنم سعی میکنم بخونم اما پیشاپیش عذر میخوام اگه نتونستم..... 

فعلا سعی میکنم اولویت از پیغامهای از این به بعد باشه.... 

مگر اینکه تایم آزاد گیر بیارم بتونم برگردم عقب.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان آنکولوژ یا هماتولوژ ابن سینا الان میدونین کیه؟ 

یا رویان؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم ندارم دیگه باید پانکچر کنم .. اره منظورم همینا بود الان اینا رو خودت مصرف کردی ؟ برا همسرت ...

۴۵ روز استفاده کردم چون بعد انتقال منفیم بلافاصله رفتم برای سیکل پانکچر فقط ۴۵ روز وقت داشتم. بله همه اینا رو استفاده کردم و انجام دادم. همسرمم ال کارنتین.سلنیوم. کیوتن. اسپریژن. ویتامین ای. دی. سی. فولیک اسید. و خنک نگه داشتن بیضه ها و یخ میداشتن. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

من ۵ ساله اقدامم مشکلمون نامشخصه ۲۷ مرداد۱۴۰۰ برای بار اول آی وی اف شدم و دوتا جنین ۵ روزه بلاستوسیت روز اول شهریور انتقال دادن دکترم فرناز محمدیان زنجان هستن علائمم یکم تیر کشیدن زیر دلم مخصوصا بعد از یکم راه رفتن و گر گرفتگی دو سه بار در روز و درد پریودی روز سوم و چهارم انتقال بود وسطا یکم هم سر درد داشتم پونزدهم باید برم آزمایش بتا تا نتیجه مشخص بشه 

دوستان آنکولوژ یا هماتولوژ ابن سینا الان میدونین کیه؟  یا رویان؟

سلام آنا جان، هماتولوژ رویان، دکتر انیر عباس هدایتی، فوق تخصص خون و انکولوژی

من یه جلسه با ایشون ویزیت شدم، خوش برخورد، با سواد بودن (برعکس ایمونولوژ رویان که خیلی بی سواد و بی تجربه اس)

خواهراي گلم ميشه اگه كسي سرم اي وي اي جي از تهران گرفته بگه از كجا گرفته؟امراحل بيمه اش رو هم بي زحمت بگين.......واينكه چون اين سرم سه چهار ساعت طول ميكشه كجا بزنم كه خلوت تر باشه از لحاظ كرونا ....

سلام بچه ها، به نظرتون چقد جواب ان تی تو جنسیت درسته؟ 

بستگی به سونوگرافیت داره 

من صدری رفتم ۱۲هفته و ۱روز گفت ۹۹ درصد پسر و درست گفت

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام عزییییزم فدات ما خوبین خودت و گل پسرت چطورین؟من تا الان ۹ کیلو اضافه کردم ولی اصلا نشون نمیده ی ...

اااا چه خوب من تا الان که ثابت بودم دیروز ویزیت شدم کمم کردم ۱کیلو نیم

چیا میخوری؟

دکترم بهم گفت پروتیین بخور بچه لااقل وزن بگیره

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا