2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
گلم اینهایی که خریدی خوبه. البته ما مشورت دکترتون تقویتی بخرید بهتره.مثلا اگر همسرتون dfi ...

اندرو فرتیل با پرفرتیل  باهم بدم بهش یا  یکی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
از بکی از دوستام پرسیدم اینو جواب داد👇 پروژسترون باید شروعش با سن جنین بخونه اگر بیشتر و کمتر بشه ...

شما ِیادته که صبح انتقال قبل از اینکه انتقال بدن امپول پروژسترون زدین؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمایی که رویان تهران هستن خواهش میکنم اگه بلدین جواب بدین من قراره وقتی پریود شدم بیام تهران برا شروع سیکل پانکچر خوب ولی تاخیر داشتمو و هنوز نشدم از طرف شغل همسرم میخاستن شوهرمو واکسن بزنن به شوهرم گفتم که نزنه چون رویان میگه بعد از دوز دوم واکسن دوماه بعد سیکل درمانی شروع میشه حالا اومده دیده که خودش نمیزنه گفته به داداشش بیاد به جاش بزنه دیگه پیشه خودش فک نکرده که کدملیش ثبت میشه!الان خیلی ناراحتم از اینور واکسن نزده از اینور اسمش ثبت شده از اینور رویان اگه استعلام بگیره که واکسن زده نمیزاره سیکلو شروع کنم😭کسی نمیدونه رویان میزاره سیکلو شروع کنم یا نه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خانمایی که رویان تهران هستن خواهش میکنم اگه بلدین جواب بدین من قراره وقتی پریود شدم بیام تهران برا ش ...

الان داداشش با کارت ملی همسرم واکسن زده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من مثبت شده بودم بتام افت کرد عزیزم

تبسم الان تو نت میخوندم اونایی که افت بتا دارن بیشتر بارداری شیمیاییه که بیشتر به بخاطر عفونت جنین بعد لانه گزینی میمیره من سرما خوردم تو هم که کمر دردر داشتی شاید لگنت عفونت داره یه دکتر نشون بده 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بچه ها سلام شبتون بخیر  من تا فردا پریود میشم قشنگ حس قبل پریود درد تهوع  برام دعا کنید ...

عزیزم درد پریودی یکی از پرتکرارترین اتفاقها بعد از انتقال جنینه و اصلااا جای نگرانی نداره. یادمه قبل انتقال اولم خانمی که قبلا سه بار انتقال داشت اینو بهم گفت که بعدا نترسم از درد، اما خودمم که دو شب تا صبح درد زیاد پریودی داشتم تو پاهام به خصوص، کلی ترسیده بودم. هرچند مثبت نشد انتقالم، اما اینو می دونم که ربطی به این قضیه پریود شدن نداره و فراگیره تو آی وی افیها. سعی کن بهش فکر نکنی ✌

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خانمایی که رویان تهران هستن خواهش میکنم اگه بلدین جواب بدین من قراره وقتی پریود شدم بیام تهران برا ش ...

زنگ بزن از رویان بپرس که خیالت راحت بشه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
تبسم الان تو نت میخوندم اونایی که افت بتا دارن بیشتر بارداری شیمیاییه که بیشتر به بخاطر عفونت جنین ب ...

اره کمر دردو الانم دارم ب همون دکتر تو جهاد بگم یا ی دکتر دیگه

شما ِیادته که صبح انتقال قبل از اینکه انتقال بدن امپول پروژسترون زدین؟

اره گلم خود مرکز برام زد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

من نمیدونم عزیزم

ولی اصلا اینکارو کرده بعدا چجوری میخواد دوز دومو بزنه؟؟؟؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ای وای نکن این کارو با خودت دختر. ان شاالله که خیره

سلام عزیزم

اینهمه درد عاخه

میگن یه درد خفیف داره ن این همه درد انگار طرف چپم دارن میخ فرو میکنن چنان دردی میگیره میترسم خارج رحمی باشه البته دردش هی میگیره ول میکنه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...