2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046358 بازدید | 684509 پست
مرسی گلم خودم عجولم زود ازمایش دادم ولی انگار نی نی به باباش رفته اروم اهسته س دیر لانه گزینی کرده😁

عزیزم مبارک باشه 🎉🥳

مشکل همسرت رو میگی؟ چقدر ضعیف بود؟ تعداد و مورفولوژی اسپرم چقدربود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم مبارک باشه 🎉🥳 مشکل همسرت رو میگی؟ چقدر ضعیف بود؟ تعداد و مورفولوژی اسپرم چقدربود؟

ممنون عزیزم تحرک همسرم صفر بود تسه شد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم حالتون خوبه؟  تبریک میگم به مامانای جدید ان شاءالله که نینی هاشونو صحیح و سالم ...

وای عزیزم، خیلی خیلی مبارکه گلم، انشاالله صحیح و سلامت پسرت رو بغل میگیری،انشالله زایمان راحتی داشته باشی😍😍

من سری اول اوابوست خوردم کلا دو تا جنین برام شد سری دوم دیگه نخوردم با جاش پودر اینو فولیک خوردم شما ...

شمادتنبلی تخمدان داری درسته

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره خیلی تقصیر استوریه خوار شوهرمه😁😁

الهي،چقد ذوق داشتن😄

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من سری اول اوابوست خوردم کلا دو تا جنین برام شد سری دوم دیگه نخوردم با جاش پودر اینو فولیک خوردم شما ...

سلنیوم روزی چندتا دادی به شوهرت

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نمیدونم خارجیه یا ایرانی ولی این عکس ویتامین ای و سی که میخورم

هرروز روزی یه دونه بخوریم از هرکدوم

بچه ها من امروز امپول بتا زدم دوتا كمرم خيلي درد ميكنه يعني از عوارض امپوله؟ قبلش اصلا اينقدر درد ند ...

امپول بتا دیگه چیه تا بچه به دنیا بیاد ابکش میشیم☺ 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

@زینبی_بابا    

سلام خوبی عزیزم 

من به دکتر زرنانی ایمونولوژیست مراجعه کردم و آزمایش نوشت و جواب رو دیدو گفت کلا همیشه آسپرین باید بخوری و البته گفت مشکل انعقادیت کمه. 

از اون طرف دکتر رزاقی هم یسری آزمایش دیگه با یه آزمایشگاه دیگه نوشت و براساس اون  گفت آسپرین نیازی نداری و اصلا نخور.🤷‍♀️🤦‍♀️

الانم من ممکنه چند روز دیگه انتقالم باشه. از اون طرف زرنانی میگه آنوکسا۴۰۰۰ کافیه و رزاقی آنوکسا۶۰۰۰ رو پیشنهاد کرده.

این جور مواقع به حرف کدومیک باید گوش داد؟! الان من آسپرین نخورم برای انتقال؟!

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈