2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست

@naps    

سلام عزیزم امروز به نیت شما سوره مریم خوندم 

خداروشکر که باردار شدی الهی نی نی یا نی نی هاتو سالم بغل کنی

واسه فندق منم دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم منم سیکلم طبیعی بود یادمه منم درد داشتم میترسیدم پریود بشم ولی نشدم نگران نباش

وای مرسی چقدر خوشحال شدم البته الان از بین رفت دیشب بود مرسی کهگفتی

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای مرسی چقدر خوشحال شدم البته الان از بین رفت دیشب بود مرسی کهگفتی

قربونت فقط استرس نداشته باش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
@naps     سلام عزیزم امروز به نیت شما سوره مریم خوندم  خداروشکر که باردار شدی الهی ...

گلم میشه به نیت منم شنبه بخونی شنبه انتقال دارم ممنون میشم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم منم مثل شمام  دو روزه  دو روزه دارم گریه میکنم انقد حالم بده...

درد پریود طبیعیهههه نگران نباش منم الان هفته ۱۰همچنان واژن و زیر شکمم تیر میکشه 

دکتر گفت چون بارداری اولته رحمتون داره جاباز میکنه نگران نباش

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
سلام باران جان خیلی شرایط بدیه کلافه کنندست اصن بدون اینک بخام اشکام میاد یهو حالم خراب میشه ...&n ...

من خاطر خوبی هم ندارم. دو تا بارداری قبلیم هم که سقط شدند، قبلش به مدت طولانی هر شب کابوس می دیدم. یعنی تبدیل شده بودم به یه آدم عصبی و بعدش خودم فهمیدم که دارند سقط میشند حجم کابوس دیدنم خیلی زیاد بود، حتی خواب میدیدم که پری شدم. در حالیکه قبل خواب هر شب همسرم رو بغل میکنم و در مورد چیزهای خوب حرف میزنیم و چندبار بهم میگیم که چقدر همدیگه رو دوست داریم و نباید فراموش کنیم ولی باز کابوس میاد سراغم🥺

الانم از صبح انگار توی بدنم خون جریان نداره، دست و پام کاملا سست شده

@naps     سلام عزیزم امروز به نیت شما سوره مریم خوندم  خداروشکر که باردار شدی الهی ...

سلام سارا عزیــز /... ممنونمــ زحمت کشیدی /..

حتما دعا می کنــم/... تو هم واسه من دعا کن 

لطف کردی عزیزم

خدا تو راهیت رو در پنـــاه خودش حفظ کنه

اره الحمدالله بهترم يعني ديروز دو سه ساعت داغون شدم چندتا تاپيك خوندم اوناهم بعد از امپول اينجوري شد ...

خداروشکر که بهتری.

آره عزیزم، خیلی سخته، سنگین شدیم، نمیشه خوابید، منکه همه جام درد میکنه، معده دوباره بهم ریخته، قند دوساعته هم بالاست، هزارتا مشکل دارم، از نظر روحی هم داغونم، یکسری مشکلاتی توی خانواده بوجود اومده که اصلا فکرشو نمیکردم.😔😔😔

انشالله این دوماه هم بخوشی و سلامتی بگذره.

بچه هایی که آ اس آ داشتید چه موقع از روز مصرف میکردید؟

من شب میخوردم، ساعت ۱۰، سعی میکردم سر ساعت  بخورم. الان هم ان شااله انتقالم مثبت بشه باید بخورم، شب سر ساعت ۹ یا ۱۰ میخورم‌‌.

درد پریود طبیعیهههه نگران نباش منم الان هفته ۱۰همچنان واژن و زیر شکمم تیر میکشه  دکتر گفت چون ...

ایشاالله عزیزم

خدا نینیتو حفظ کنه

میدونید استرس اینم دارم ک خیلی کمن کسایی که با اولین انتقال مثبت شده باشن... 🤦‍♀️

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
من خاطر خوبی هم ندارم. دو تا بارداری قبلیم هم که سقط شدند، قبلش به مدت طولانی هر شب کابوس می دیدم. ی ...

کاملا میفهمم چی میگی عزیزم

حسات شبیه منه 

دیشب تا صبح چند بار از خواب پریدم آنقدر ناله کردم

بیچاره شوهرامون...

ایشاالله عزیزم خدا نینیتو حفظ کنه میدونید استرس اینم دارم ک خیلی کمن کسایی که با اولین انتقال مثبت ...

منم اینجور فک میکردم اولش ولی وقتی رفتم مطب دکترم ک بگم بتام  مثبته گفت ازعیدهرچی انتقال دادم باراول مثبت شده

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
منم اینجور فک میکردم اولش ولی وقتی رفتم مطب دکترم ک بگم بتام  مثبته گفت ازعیدهرچی انتقال دادم ب ...

خدا کنه اینجور باشه عزیزم

دکترتون کی هستش؟! 

مرکز میرفتیم شمام؟!