2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046348 بازدید | 684509 پست
وای بچه ها دعا کنید پریود نشم دیشب تا صبح از درد مدام از خواب می پریدم

دردر پریود طبیعیه عزیزم استرس نگیر برام دعا کنین بتام رشد کنه دارم میرم ازمایش بدم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ، میگم پردنیزولون رو تو سیکل پانکچر هم میدن؟ من میخوام ان شاءالله جنینامو فریز کنم ، تو سیک ...

سلام عزیزم

من موقع پانکچر نداشتم چون برای انتقال رفتم متخصص ایمنولوژی و برام تجویز کرد. این قرص رو مصرف میکنیم که خودایمنی بدنمون پایین بیاد و وقتی جنین انتقال داده میشه بدن جنین رو پس نزنه.

البته فکر میکنم موقع پانکچر هم میدن چون وقتی متخصص ایمونولوژی رفتم ازم پرسید سیکل پانکچر هم پردنیزولون داشتی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وای بچه ها دعا کنید پریود نشم دیشب تا صبح از درد مدام از خواب می پریدم

سلام عزیزم

منم مثل شمام 

دو روزه 

دو روزه دارم گریه میکنم انقد حالم بده... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزم منم مثل شمام  دو روزه  دو روزه دارم گریه میکنم انقد حالم بده...

اخه من سیکلم طبیعیه دارو ندارم برا همین میترسم واقعا درد پری باشه😩😩😩

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
ان شالله بسلامتی اینبار باردار میشیم این همه دارو این همه خستگی. من سر خود میخواستم پردنیزول بخورم ف ...

الهی آمین عزیزم خدا بهمون نگاه کنه و معجزه بشه

اره واقعا شانس اوردی نخوردی منم یه مدته چشم درد گرفتم دردش مثه خشکی چشم بود هر چی قطره اشک مصنوعی میریختم فایده نداشت حدود ۲۰ روزه ممتد درد میکرد. فکر کردم شاید بخاطر کم شدن پروژسترون بدنمه تا اینکه خوندم علتش هیدروکسی میتونه باشه حالا تا دوزش رو یک چهارم کردم و درحال قطعش هستم دیدم دیروز چشمم خوب شد

انتقالت چه ماهی میشه؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام گلم  کی میری آزمایش؟!

الان رفتم دکتر ازمایشکاه میگه 29تو ای وی اف منفیه باید 50 بودی دارم میمیرم الکی امید بستم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دردر پریود طبیعیه عزیزم استرس نگیر برام دعا کنین بتام رشد کنه دارم میرم ازمایش بدم

عزیزم ازمایش دادی بسلامتی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩