2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
داروخانه قائمیه

مرسی گلم خیای ممنون ازت 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه

پروگوریس هم داده با النوا

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی آره خداروشکر با انتقال سوم خدا بهم لطف کرد😍😍😍 شما چخبر؟ چشم عزیزم

قربونت مامان قشنگ منم به امید خدا منتظرم پری بشم برم تو سیکل انتقال احتمالا دو سه هفته آینده انتقالم میشه 

ولی فقط دو تا جنین دو روزه دارم که گفتن بلاست نمیشن قراره سه روزه انتقال بدن 🥺

عزیزم انشالله دوقلو بشن . راستی فرتیل اید برای همسرت گرفتی تا حالا ؟

من گرفتم اینو حتما بایو با کانت بوست بدی

واقعا چرا خب مگه کیفیتش بده؟ تازه من چون کیست آندومتریوز داشتم باعث شد کمتر بشه اگه نداشتم خیلی بیشت ...

تقوینی چی خوردی قبلش

خانومایی که مشکل tpo بالا دارین . من یه سوال دارم .من هر سال شهریور تا مهر  و همچنین اسفند تا ف ...

تی پی او بالا فکنم سلن پلاس میدن. فرتیل اید بهتر برا شوهرت

تقوینی چی خوردی قبلش

پودر اینوفولیک. ال آرژنین.کیوتن. ماکاویت اف. ملاتونین. امگا۳. ویتامین ای. سی. دی. فولیک اسید. مغزیجات و پیاده روی. کلی کار کردم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پودر اینوفولیک. ال آرژنین.کیوتن. ماکاویت اف. ملاتونین. امگا۳. ویتامین ای. سی. دی. فولیک اسید. مغزیجا ...

من ابوست روزی دوتا  سلن پلاس روزی یکی ،کیوتن زرد روزی یکی و متیل فولات یکی  میخورم به نظرت کمه . ذخیرم یک یبادم تخمکشی کردم سه تا جنین شد فقط سقط شد . شوهرمم سلن پلاس  روزی یکی ، فرتیل اید روزی دوتا و کانتبوست روزی یکی ، اینا بسه ؟

شلوار استرچ داشتم كه بالاش گشاديش خوب بود، تا زير سينم ميومد، اون پام بود، يه وقتايي كه كلافه ميشدم ...

خداروشکر مثبت شدی

منم اینبار خودمو از همیشه گرم تر نگه میدارم به امید اینکه مثبت بشم

دعا کن برام عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
پودر اینوفولیک. ال آرژنین.کیوتن. ماکاویت اف. ملاتونین. امگا۳. ویتامین ای. سی. دی. فولیک اسید. مغزیجا ...

ویتامین ای خارجی میخوردی ؟ هر روز ؟ سی چی ؟ 

سلام دوستان میگم یه سوال دارم من امروز صبح ساعت 8 صبح آمپول پروژسترون 50 تزریق کردم  هم جاش سفت شده و درد میکنه هم اینکه پاهام درد میکنه و دلم درد میکنه و بدنم یه جوریه انگار گرفته س و داغ کردم نمیدونم به خاطر این آمپوله یا چی؟  کسی بوده مثه من باشه ؟ لطفا کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم نگرانم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اخه الان اونو بیارم ابن سینا بخوام انتقال بدم میدونم چون انتقال دوممه  دکتر هیسترو و خراش میخوا ...

عزیزم شما چه ویتامین هایی قبل انتقال میخای بخوری ؟ 

دکتر براتون مینویسه یا خودت میخری ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
من ابوست روزی دوتا  سلن پلاس روزی یکی ،کیوتن زرد روزی یکی و متیل فولات یکی  میخورم به نظرت ...

من سری اول اوابوست خوردم کلا دو تا جنین برام شد سری دوم دیگه نخوردم با جاش پودر اینو فولیک خوردم شما هم بگیر خوبه. ویتامین ای و سی و دی هم بخور لازمن. من همسرم اسپریژن. کیوتن. سلنیوم. ویتامین ای سی دی و فولیک اسید. ال کارنتین خورد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت مامان قشنگ منم به امید خدا منتظرم پری بشم برم تو سیکل انتقال احتمالا دو سه هفته آینده انتقالم ...

الهی همون دوتا نی نی میشن چراغ خونت نگران نباش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

@یامنان    

عزیزم امروز به نیتتون سوره مریم خوندم الهی بزودی خبربارداریتو بدی

واسه نی نی منم دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍