2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684517 پست
نه عزیزم یبوست نمیشدم البته من کلا سابقه یبوست نداشتم حالا شاید یکی مستعد یبوست باشه اینا رو بخوره ی ...

وواااای دختر منم اصلا مدل بدنم یبوستی نیست اصلا یبوست نداشتم تو عمرم از وقتی استرادیولو شروع کردم من دیگه زجر کشیدم بعد انتقالمم که بدتر شد ب دکترمم گفتم گفت شیر پرچرب بخور و شربت بخور هیچی جز سه تا شیاف خوبم نمیکردم الان که قطع کردمش لعنتی رو خوب شدم

وواااای دختر منم اصلا مدل بدنم یبوستی نیست اصلا یبوست نداشتم تو عمرم از وقتی استرادیولو شروع کردم من ...

منم از وقتی امپول میکرورلین رو زدم یبوستم خیلی بده. ولی هانی جون این شیاف ربطی به منفی شدنت نداره عزیزم چون حتی توی بارداری هم استفاده میشه جونم. حالا خدا کنم من به استرادیول واکنش نشون ندم که خیلی بدم میاد یبوست بشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر مثبت شدی منم اینبار خودمو از همیشه گرم تر نگه میدارم به امید اینکه مثبت بشم دعا کن برام ع ...

ان شاالله مثبتي عزيزم، شب و روز براي منتظرا دعا ميكنم چون خودمم روزاي انتظار رو با تمام وجود درك كردم، درسته بارداريمون هم پر از استرسه ولي خب شيريني هاي خودشو داره. ان شاالله تاپيك پر بشه از خبر بارداري🤲🏻🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آره عزیزم دیروز بیبی چک گذاشتم و امروز هم آزمایش دادم که مثبت شد

بسلامتي عزييييزم مباركت باشه🌸 خيلي مراقب خودت باش

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ان شاالله مثبتي عزيزم، شب و روز براي منتظرا دعا ميكنم چون خودمم روزاي انتظار رو با تمام وجود درك كرد ...

مرسی عزیزم

الهی از اینجا ب بعد بارداریت راحت تر بشه و به سلامت زایمان کنی😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@یامنان     عزیزم امروز به نیتتون سوره مریم خوندم الهی بزودی خبربارداریتو بدی واسه نی ن ...

ممنون عزیزم انشاءالله نی نی تون رو بسلامتی بغل کنید عزیزم.انشاءالله که صدای قلب خوشگلشم بزودی بشنوی عزیزم😍

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
همچنان درگیرم با خودم به دگترم زنگ زدم گفت فردا دوباره ازمایش بده تو فکرم نکنه بتام رشد نکنه😁😁😁 ...

من تازه فهمیدم چرا برای من 18 روز بعد از انتقال آزمایش داده /...شما زود رفتی دادی واسه همین بتات کم بود و الان استرس گرفتی/... الهی که فردا دو سه برابر بشه خیالت راحت بشه

مرسی عزیزم الهی از اینجا ب بعد بارداریت راحت تر بشه و به سلامت زایمان کنی😘

ممنون عزيز دلم، ان شاالله😍 منتظر خبراي خوبتم😘😘

اینی ک شما میگید چیه کار کردید واسه چی انجام دادید تا حالا نشنیدم 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
خدایا شکرت😍😍😍😍😍 مبارکت باشه عزیزدلم به جمع مامانا خوش اومدی😍😍😍 الهی نی نی یا نی نی هاتو سا ...

مرسی عزیزدلم/... ممنون به خاطر دعای خیرت/..الهی همه منتظرا نتیجه بگیرند

بتات چند بود و چه روزی آزمایش دادی عزیزم؟