2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046462 بازدید | 684513 پست
هانی جون همه چی دسته خداس ولی خدا شاهده هر دفعه میرم مطب توی اون دوساعتی که منتظرم تا نوبتم بشه همش ...

اتفاقا از دیروز تو فکرشم چون ذخیره  شما خیلی کمتر از من بود دکترت ولی خداروشکر تخمکای خوبی ازت گرفت  یه دونه جنین تو گاندیمم بیخیال شدم میخوام اهدا کنم 

اتفاقا از دیروز تو فکرشم چون ذخیره  شما خیلی کمتر از من بود دکترت ولی خداروشکر تخمکای خوبی ازت ...

واقعا چرا خب مگه کیفیتش بده؟ تازه من چون کیست آندومتریوز داشتم باعث شد کمتر بشه اگه نداشتم خیلی بیشتر میشد. برای تعیین جنسیت خیلییی میاین پیشش. از شهرستانم زیاد هستن. انشالله که خیره قشنگ تحقیق کن و وقتی خیالت راحت شد شروع کن ولی دیگه مرکز نرو اصلا اشتباه نکن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا چرا خب مگه کیفیتش بده؟ تازه من چون کیست آندومتریوز داشتم باعث شد کمتر بشه اگه نداشتم خیلی بیشت ...

سارا جون شما با کدوم دکتری؟ کدوم بیمارستان میری؟

میدونم چندبار گفتی ببخشید مجدد میپرسم

عزیزم من هر دفعه میرم مطب خانم دکتر میبینم تعیین جنسیتی هستن همشونم بار اول مامان شدن تازه اونم چند ...

واقعا خدارو شکر . واقعا دکتر خوبیه . سارا تو سی دی مارکرا رو تو ابن سینا انجام دادی ؟ منظورم ایمنی انعقادی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
واقعا چرا خب مگه کیفیتش بده؟ تازه من چون کیست آندومتریوز داشتم باعث شد کمتر بشه اگه نداشتم خیلی بیشت ...

سارا از بچه ها نشنیدی که تعیین جنسیت ابن سینا امسال چقدر شده ؟ 

عزیزم برای تعیین جنسیت ۴تا جنین ۸۲۰۰به ازای هر جنین اضافه ۱۲۵۰میگیرن

مرسی پروانه جون . عزیزم لطف کردی . آره هر روز گرونتر میشه . راستی فرتیل اید خوبه برای همسرم یا اسپریژن ؟

واقعا خدارو شکر . واقعا دکتر خوبیه . سارا تو سی دی مارکرا رو تو ابن سینا انجام دادی ؟ منظورم ایمنی ا ...

آره عزیزم ابن سینا طرازی برام نوشته بود ولی کامل نیست فقط مهماشه که به دکتر خودم که گفتم بقیه رو هم بدم گفت نیاز نیست 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤