2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046590 بازدید | 684530 پست
اگر دکتر آزمایشت رو دیده پس دیگه نگران نباش عزیزم

اره دید چیزی نگفت فقط دارو داد گفت بعدا تکرار میکنیم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام دوستان این آزمایش همسرم میشه ببینید dfi داده یا نه ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چشم ولی تو پی وی نمیشه عکس فرستاد فکر کنم..... 

فرستادم عزیزم همینجا تو گروه ممنون میشم نگاه کنی

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
خواهش میکنم گلی بازم ببخشید نگرانت کردم 

نه اینو نگو عزیزم شما راهنمایی کردی نیتت کمک کردنه من بازم ممنونم دلسوزانه آدمو راهنمایی میکنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مرسی منم امروز ظهر انتقال دادم ان شالله که دوتامون مثبت میشیم چون دکترم گفت هیچکار خاصی نکن به زندگی ...

ب خیر و خوشی گلم

ایشاا... ایشاا... 🥰 🥰 🥰 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

دی اف آی ۷ درصد هست عزیزم که خدا رو شکر خوبه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بین توی برگه هام رو نگاه کردم، واسه من نوشته یک ساعت تزریق ولی فقط ۸ سی سی از اینترالیپید تزریق میشه ...

من الان رفتم بیمارستان بهمن خیلی هم راهم دوربود گفتن اینجا کرونا بستری میکنیم تزریق نکردن رفتم بلوک زایمان تزریق نکردن برگشتم شنبه برم خود بخش ای وی اف تزریق کنم ان شالله که دیر نشه

منم باید ۱۰۰سی سی از اینترالیپید با ۲۰۰سی سی از نرمال تزریق کنم 

دیگه شنبه برم بخش ای وی اف تزریق کنم خیالم راحتتره