2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046680 بازدید | 684536 پست
بعد از 4  و نیم سال تلاش بالاخره نتیجه داد صرفا جهت انگیزه به بقیه میکرویی های پر تلاش   ...

جووووووووووووووووون    مبااااااارکه عزیزم. ان شاالله ب سلامتی تا اخر.

برا مام دعا کن عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستت درد نکنه گلم میگم برایه ما که تیروییدم کم کاره شیر سویا یا نشاسته ضرر نداره

عزیزم برا کم کاری شیر سویا نخورین اصلا.... 

نشاسته هم برا کسی که مستعد یبوست خوب نیست.... 

فقط غذای آبکی و سوپ خوردنم یبوست رو تشدید میکنه..... 

غذایی که حجم نداشته باشه خودش میتونه باعث یبوست بشه.... 

مثلا اگه سوپ میخورین لاقل نون سنگک کنارش بخورین که غذاتون حجیم بشه و باعث یبوست نشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها اگه یه آزمایش نیاز به آزمایش مجدد پیدا کنه بازم هزینه میگیرن؟ الان تماس گرفتن برا جواب کراس ...

عزیزم فکر کنم هزینه مجدد نخوان فقط میری مجدد خون میدی.... 

بازم زنگ بزن بپرس.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فکر کنم هزینه مجدد نخوان فقط میری مجدد خون میدی....  بازم زنگ بزن بپرس....

ممنونم آنا جون. اره شکر خدا نخواستن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم برات صلوات می فرستم الهی ک خیلی زود این حس رو تجربه کنی

قربوووونت برم. ان شاالله

زينبي جون من ٦ هفته بودم امپول روگام زدم شنيدم بايد دو دوره تزريق بشه درسته يا نه؟ نيازي هستش به دكت ...

چیکا جون چون لک بینی داشتی ۶ هفته زدی درسته؟ 

فکر کنم تایم اصلی 28-29 هفته هست البته مطمئن نیستم..... 

مگر اینکه به لک بینی با خونریزی بیفتی قبلش.... 

بازم زینبی جون بهتر میدونن....