2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046682 بازدید | 684536 پست
من خیلی علایم داشتم و دارم اما دلیل نداره کسانی که علایم ندارند منفی بشن عزیزم من دو سه روزه تهوع ...

منم الان که وارد هفته هفتم میشم حالت تهوع خفیف در طول روز دارم و بزاق دهانم زیاد شده ولی قبلش علایم خاصی نداشتم. شاید شما دوقلو داری که انقدر زود علایم بارداری داری

و خدایی که در این نزدیکیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم الان که وارد هفته هفتم میشم حالت تهوع خفیف در طول روز دارم و بزاق دهانم زیاد شده ولی قبلش علایم ...

خواهر من از هفته دوم حالت تهوع داشتم تا آخر ماه نه 

شاید ژنتیکی باشه

پس خیلی به بتا ربط نداره دوقلویی بتای شمااز ساراجون کمتربوده ولی دوقلو‌داری  انشالله سلامت بیا ...

نه عزیزم خیلی ربط نداره مثلا اگه اشتباه نکنم با بتای زیر صد هم دو قلو دیدم.... 

یارا جون هم هنوز قطعی نیست چون من مورد دیدم دفعه اول فقط یه ساک دیدن و گفتن یه قلو هست ولی سونوی بعدی دیدن ۳ تا بوده..... 

یکی تو یه ساک بوده و یه ساک دیگم دو تا جنین داشته و تو سونوی اول چون ساکها موقعیتشون جوری بودن یه دونه دیده شده بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعد از 4  و نیم سال تلاش بالاخره نتیجه داد صرفا جهت انگیزه به بقیه میکرویی های پر تلاش   ...

خداااااياااااا اي جووونم😍😍😍😍😍😍مباركه عزيزززم خيلي مباركه😍😍

خداياشكرت....❤️ 
بعد نیم ساعت بیس دیقه رنگ داد 😕

عزیزم مبارکه..... 

به سلامتی بغلش (ون) کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بعد از 4  و نیم سال تلاش بالاخره نتیجه داد صرفا جهت انگیزه به بقیه میکرویی های پر تلاش   ...

🥳🥳🥳🥳🥳🥳دوست عزیز تبریک 

ک میدونم الان بهترین حس دنیارو داری

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
بله عزیزم حتما  اتفاقا مبخواستم بگم از این به بعد انتقال های منفی هم بیایم و درمورد اینکه چرا ...

عزیزم از اینا که گفتی مطمئن باش زرشک پلو و هویج اصلا نقشی نداشته..... 

اصلا در این حجم تو غذا تاثیر منفی نداره نه زرشک نه زعفران نه هویج..... 

اگه تبریزی اینجا باشه میدونه که یکی از غذاهای اصلی ما خورشت هویجه یا با گوشت یا با مرغ.... 

اگه اینطوری بود کلا ما تبریزی‌ها باید نسلمون منقرض میشد.... 

بابت ارضا شدن به نظرم اونم تاثیر منفی نداشته..... 

یعنی به نظرم بابت این چیزا عذاب وجدان نگیر.... 

به نظرم تنها آیتم میتونه موردی باشه که دار هات رو سر موقع استفاده نکردی..... 

اما به قول خودت شایدم میخواست بشه میشد.... 

اما پیشنهاد خوبیه که کسایی که منفی شدن بیان بگن که هم اگه اشتباها فکر میکنن دلیل منفی شدنشون چی بوده مطلع بشت هم اینکه اگه واقعا خطایی بوده دیگران تکرار نکنن!!!!