2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
عزیزم، باورت میشه من از سونو آنومالی دیگه سونوگرافی نرفتم. توی این هفته قراره که برم سونو. انشالله ...

اي جانم خداروشكر مشكلي نبوده كه بري ديگه فداتشم و اين عاليه انشالله تا اخرش برامون به خير و خوشي بگذره. توكل به خدا. 

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش ان شالله این دفعه نتیجه میگیری  حالا من خودم هم بعد از انتقال پروژسترون ها رو ...

من که دقیق مصرف کردم داروهامو تا روز 7فقط استراحت کردم و تو خونه اروم راه میرفتم تا الانم تنها کاری که میکنم اشپزی اونم خودمو خسته نکردم ولی قسمت نشد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
همسرم هیچ مشکلی نداره فقط یکم ضعیف بود ک با دارو اوکی شد خودمم فقط تنبلی تخمدان دارم 

عزیزم من تنبلی تخمدان دارم ولی به نتیجه نرسیدم اومدم توسیکل میکرو.بااینکه دکترا میگفتن حوصله کن طبیعی باردار میشی ولی هیچی نشد فقط الکی دارو میخوردم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم خوب وقتی تحرک صفره یعنی اسپرم چطور میتونه خودش رو به تخمک برسونه....  برا طبیعی سرعت نیا ...

سلام عزیزم خوبین

من رفتم مشاوره ایمونولوژی این آزمایشها رو برام نوشتن.

قبلش پروندمو دیدن و چند تا سوال پرسیدن  ...گفتن لازم نیست آزمایش بدی ولی اگر خودت میخوای برات مینویسم ک اینارو نوشتن

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

بچه ها میگم میخواستم نظرات شماهم بدونم.من الان نزدیک سه ماه هست میخواستم برم سیکل انتقال دوماه اول نشد بخاطر نبود استرادیل وخود دکتر ماه قبل میخواستم برم خانوادم نزاشتن گفتن کروناست الان واقعا نمیدونم چه کنم اینماه برم یانه؟؟میگن بزار کروناه تموم شه ولی این کجا تموم میشه.حالا نمیدونم چه کنم دوست دارم زودتر برم واسه انتقال😔

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
علایم اصلا شبیه هم نیست توجه نکن بهش یکی زودتر یکی دیرتر یکی کلا نداره من روز چهارم معده درد کردم ...

پس خیلی به بتا ربط نداره دوقلویی بتای شمااز ساراجون کمتربوده ولی دوقلو‌داری 

انشالله سلامت بیان عزیزم فکرکنم نی نیا پسر باشن چون بتات پایین بوده به نسبت دوقلویی 😍😍

سلام دوستان من ۹هفته و ۶روزم ولی رفتم سونو گفتن ۸هفته وپنج روزم..شماهم اینجوری بودید یا فقط من اینجو ...

بله عزیزم من سر دخترم لانه گزینی دیربود و همیشه سونو با تاریخ پریم یه هفته تفاوت داشت جای نگرانی نیست اصلاااا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس خیلی به بتا ربط نداره دوقلویی بتای شمااز ساراجون کمتربوده ولی دوقلو‌داری  انشالله سلامت بیا ...

سلام عزیزم خوبی 

اره گلم ربطی نداره با بتای ۳۰۰ یکی از دوستام دوقلو داشت

خودت خوبی؟

میگن بتا بالائه دختره؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍