2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
سلام خانما ، اونایی که پانکچر انجام دادید . چه داروهایی دکتر میده کدوماشون رو خارجی بخرم بهتره ،یا ...

@آستاره72

@پروانه21‍ 

@مامان1400‍ 

@پشمالووو‍ 

@سیلویا 

همه رو تگ کردم😂😂

من دكترم گفت بايد تا اخر بخورم والله واكسنم فعلا ميترسم بزنم

نزدنش بدتراز زدنشه 

تو بیمارستان خطرناکه 

دیروز مطلب میخوندم مادرایی که واکسن زدن تو شیرشون آنتی بادی بادی ترشح میشه برای بچه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسر منم تحت نظر پزشک دارو مصرف میکنن ایکسوویت و سلن پلاس  ممنون گلم الان شما باردادین؟

بله باردارم اولی که ۶ هفته سقط شد سه ماه بعد سقط دوباره باردار شدم،روزی دوتا کپسول ژل رویال و کیوتن هم میخورد

خدای من 72-74 اگه دیر باشه که پس من و امثال من که نزدیک 40 هستیم چی بگیم.....  عزیزای دلم انشا ...

میدونم عزیزم منم همیشه نظرم این بوده بچه مادر سالم و خوشحال میخواد انقد قبلش حرص میزنیم و میدوییم که میرسیم به بچهه دیگه حال نداریم کلافه ایم

ایشالله که همه منتظرا انتظارشون کوتاه بشه با روحیه شاد روحیه قوی جسم سالم روح سالم 

انتظار سخته ولی زندگی نباید تعطیل بشه بچه همه چیز نیست که با نبودش زندگی مختل شه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام خانما ، اونایی که پانکچر انجام دادید . چه داروهایی دکتر میده کدوماشون رو خارجی بخرم بهتره ،یا ...

سلام عزیزم من سینال اف داشتم 15 تخمک شد برام روزی 24واحد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بخشی از حرفات درسته عزیزم ولی واقعا برای کسی که تا مرکز باید مسافت طولانی ای طی کنه شرایط خیلی متفا ...

درسته حق با شماس ولی اینا نباید باعث ازار و اذیت خودتو شوهرت بشه من نظرم اینه 

یکی ام شرایطش از تو سخت تره از یه کشوره دیگه باید بیاد ایران 

ابن سینا رفتی؟انقد عراقی میبینی اومدن ایران واسه درمان 

الهی که انتظار همه کوتاه بشه همتون تا اخر امسال مامان بشید لذت دنیارو ببرید😘😘😘😘😘

عزیزان الان من از چیزی به شدت ترسیدم و شوک بدی به پاهام و شکمم وارد شد و بدجوری تکون خوردن. مشکلی ب ...

عزیزم من روز ۶ انتقال شب رفتم پارک جلو خونه پیاده روی یه سگی که قلاده ش باز بود دنبالم کرد یعنی دیگه اومده بود که گازم بگیره یه زن و شوهر اومدن و مرده زدش تا فرار کرد خیلی وحشی بود همونجا رو زمین نشستم سریع برام قند اوردن خوردم میخواستی سریع یه چیز شیرین بخوری خوردی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه سابقه ندارم...ولی دیشب دردپری داشتم بعد از وقتی که ترسیدم ریگه بی علائم شدم خدا کنه چیزی نشده با ...

منم درد پری میاد و میره /... یک روز شدید دارم یک روز اصلا ندارم

به اون نیست عزیزم

نه بیبی چک نمی زنم

فردا میرم آزمایش میدم

نزدنش بدتراز زدنشه  تو بیمارستان خطرناکه  دیروز مطلب میخوندم مادرایی که واکسن زدن تو شیر ...

راستش اصلا اطمينان ندارم ديگه گفتم اين دوماهم با رعايت كردن حداقل بگذرونم براي خودم اصلا نميترسم فقط براي اين دوتا ميترسم چيزيشون بشه. انشالله كه هركس ميزنه براش خير باشه

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها تو رو خدا فقط پیامای ریپلای شدنتون رو جواب ندید ، چهارتا پیام بالا پایینشم بخونین

عزیزم چی شده؟ من ندیدم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مارک البرز رو میگن بهتره بخاطر درد کمترشه که الان تو نایابی انوکسان هرچی پیدا کردی باید بگیری

من سال ۹۸ پانکچر کردم نمیدونم دارو چی میده دکترت

من داروهام خارجی نبود خیلیا اونموقع سینال اف و گونال و اینا داشتن من منوتروپین و گنادوپین و ستروتاید داشتم 

با همونام ۳۰تا تخمک ازم کشید دکتر من طرازی بود اونموقع نمیدونم الان چی میده