2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046564 بازدید | 684528 پست
عزیزم به من سری پیش اگه تو سیکل انتقالی گفت صبح بزن از ۲۰ پریودی هر روز نمیدونم ولی دوزشو یادم نمیاد ...

عزیزم پریودت تاخیر نداشت وقتی استفاده کردی دور ناف زدی یا بازوب من گفت فرق نداره 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر روزم باید بزنی ؟منم همون سینافکت بودبه بازوم میزدم

از 20پری گفته استفاده کنمپریود بعدی روز اول یا دوم برمپیشش

شما چه ساعتی میزدی واز چندم پریودبه من گفتن از 20پری

ساعت ۸:۳۰ صبح میزدم. نمیدونم چند پریود بود ولی ۱۴ روز بعد از مصرف ال دیم سینافکت رو شروع کردم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خوب با ال دب اصلا تاخی نداری من بعد ۵ روز پریود میشدم 

چرا واسه پانکچر داد بعد 4روز پریود شدم

ساعت ۸:۳۰ صبح میزدم. نمیدونم چند پریود بود ولی ۱۴ روز بعد از مصرف ال دیم سینافکت رو شروع کردم

مرسی عزیزموقتتو گرفتم انتقال دادین تا حالا

سنی نداری که متولد ۷۲ منم متولد ۷۴م بابا لذت ببر از زندگیت همه چی بچه نیست من اون موقعم که میخواستم ...

اینکه میگم قسمتی از حرفات، منظورم حرفایی هست که درمورد شاد بودن و آرامش داشتن زدی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مرسی عزیزموقتتو گرفتم انتقال دادین تا حالا

خواهش میکنم عزیزم در خدمتتم. بله یه بار که منفی شدم ☹ البته من واسه پانکچر دومم سینافکت داشتم نه انتقال 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خواهش میکنم عزیزم در خدمتتم. بله یه بار که منفی شدم ☹ البته من واسه پانکچر دومم سینافکت داشتم نه انت ...

انشالله ایندفعه مامان میشی چند تا جنبن داشتین 

من الان دو روزه یوبس شدم  اره مطمینم از ال آرژانتین هست میخورم وحشتناک تخمدان تیر میکشه یعنی ا ...

خودت ال آرژنین مصرف میکنی یا دکتر تجویز کرده؟

منم برای انتقال از دکترم پرسیدم ال آرژنین بخورم گفت نه کمکی نمیکنه تو که تخمدونات سالمه و مشکلی نداره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
واي بچه ها من انوكسامو صبح ساعت ٩ ميزنم امروز نميدونم اصلا نميدونم چرا يادم رفت😭😭😭😭😭😭😭حالا چي ...

چیکا جون از چه روزی انوکسا رو شروع کردی؟