2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046395 بازدید | 684511 پست
سلام دوستان عزیزم حالتون خوبه؟!  میخاستم بگم خیلی احساس پری دارم چیکار کنم😖😖😖😖 کلافم کرد ...

ان شاالله مامان شدی

منم درد پری داشتم😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من الان خونه نیستم اما رفتم.خونه دوتا آز ها رو عکس میگیرم میزارم اینجا تا دوستان اینقد ناامید نباشن، ...

ممنون عزیزم..... 

لطف میکنی..... 

امیدی میشی برا دوستانی که زود ناامید میشن اونم با بی بی چک.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کلا موقع تحریک تخمدان حرکات یهویی و دولا راست شدن خوب نیست.....  ریسک تو شن تخمدان هست.. ...

انا جون براي اولين بار امپول انوكسام يادم رفت امروز بزنم هرروز ٩ صبح ميزدم يه نيم ساعت پيش زدم فردا طبق روال قبلي پيش برم مشكلي نداره؟

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم شما بتای اولتون چند بود؟؟یه قلو دارید دیگه به سلامتی

عزیزم دوست داری دوقلو باشن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آنا جان عزیزم من بعد انتقالم اصلا آمپول پروژسترون نداشتم مگه میشه آخه؟فقط شیاف پروژسترون بود. همش اح ...

عزیزم خوب شیاف داشتی دیگه.... 

چرا اینطوری فکر میکنی؟ 

پس اونا که سیکل نچرال دارن چی؟ 

اونا که کلا پروژسترون ندارن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مکانیزم کارکرد سرم و پرد تا جایی که میدونم فرق داره.....  پرد کلا سرکوب میکنه ایمنی رو و ...

اها مرسی عزیزم چیزیکه گفتی رو تا حالا نمیدونستم

فقط اینکه توی پیامت پانکچرررودرست نوشتی یا منظورت انتقال بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم رفتم یه ساک خوشگل بود با کیسه زرده بود سن بارداریم هم گفت ۴ هفته و ۶ روز بنظرت خوبه؟

آی جانممممممم.... 

مبارکه..... 

دردونه شد پس؟؟؟؟ 

خدا حفظش کنه عزیزم.... 

به سلامتی بغل کنی..... 

البته ممکنه بعدا دیده بشه ساک دیگه..... 

گاها اینطوری پیش میاد.... 

آنا جان عزیزم من بعد انتقالم اصلا آمپول پروژسترون نداشتم مگه میشه آخه؟فقط شیاف پروژسترون بود. همش اح ...

عزیزم منم فقط شیاف داشتم اونم روزی یکی 

سلام آنا جون من امروز رفتم سونو یدونه ساک دید😍😍😍😍 کیسه زردش هم تشکیل شده بود سن بارداری هم گفت ...

به سلامتی عزیزم..... 

بله دیدم..... 

خوش خبر باشی عزیزم..... 

سلام عزیزم خوبی؟ منم زیاد درد ندارم ولی تو واژنم همش احساس پری دارم من کشاله رانم درد میکنه فقط ک ...

عزیزم من ک هنوز روز پنجم

ببخشید داخل واژنم تیر میکشه

درد پریودم میگیره ول میکنه

هر لحظه میگم الان پری میشم کمر دردم ک دارم 

تکرر ادرار... 

شما روز چندمی؟! 

همسرم با بیبی چک مخالفه میگ آزمایش بده... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
من استراديول دارم اگه تهران هستيد بياييد بگيريد البته من چند روز ديگه بيشتر ايران نيستم بايد تا اخر ...

عزیزم ببخشید میتونید برام پست کنید اگه براتون مقدوره اگه نه که فدای سرت عزیزم😚

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آی جانممممممم....  مبارکه.....  دردونه شد پس؟؟؟؟  خدا حفظش کنه عزیزم....  به ...

آره گلم یکی یدونه شد😍😍

عزیزم یه سوال الان ده روز دیگه برام داپلر نوشت

مگه داپلر به این زودی قلب رو نشون میده؟

من فکر میکردم واژینال نشون میده

سلام سارای عزیز  ایشاالله توکل بر خدا... 💋

استرس نداشته باش گلی

ان شاالله مامان شدی

انا جونم بهتره شیافمو وازینال بزارم یا رکتال؟  جذب کدوم بهتره با توجه به تجربتون اینجا کسایی ...

والا من خودم واژینال میزدم.... 

حتی موقع خونریزی.... 

به نظرم خیلی فرق نداره..... 

هر دو حالت + و - داشتن به نظرم این آیتم تعیین کننده جواب نیست..... 

فقط سالم بودن جنین و پذیرش رحم و خونرسانی هست که تعیین کننده هست.....