2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046390 بازدید | 684511 پست
بچه ها میگم میخواستم نظرات شماهم بدونم.من الان نزدیک سه ماه هست میخواستم برم سیکل انتقال دوماه اول ن ...

من استراديول دارم اگه تهران هستيد بياييد بگيريد البته من چند روز ديگه بيشتر ايران نيستم بايد تا اخر هفته بياييد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستت درد نکنه گلم میگم برایه ما که تیروییدم کم کاره شیر سویا یا نشاسته ضرر نداره

من كم كاري تيروييد دارم هر دو را خوردم بعد انتقال ، ربطي نداره ، بعضي مواد و مكمل ها با ليوتيروكسين تداخل داره كه بهتره ٤ تا ٧ ساعت بعد از اون مصرف بشه

وای یاد روزای انتقال خودم افتادم حتی رفتم ازمایشگاه دکتر ازمایشگاه گفت به بیبی چک اعتمادی نیست تا بر ...

عزیزم شما بتای اولتون چند بود؟؟یه قلو دارید دیگه به سلامتی

عزیزم شما بتای اولتون چند بود؟؟یه قلو دارید دیگه به سلامتی

عزیزم من یه سوال دارم از شما،ببخشید خستتون میکنم  

بعد از تعیین جنسیت اگه تعداد جنین های دلخواهتون زیاد بود و شما کمتر خواستید  انتقال بدید،بقبه جنین ها  دوباره میشه فریز کرد؟یا نمیشه چون یکبار از فریز دراومدنو.تعیین جنسیت شدن  دوباره فریز  بشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بتام بالا بود و توی۴۸ ساعت سه برابر میشد و دکتر با بتا گفت دوقلو روز انتقال ۳۵۰۰ اینا شد

واقعا پس موثره 

به نظر شما یعنی بتای من بالا محسوب میشه؟؟

روز۱۳انتقال۱۸۰۰بود

واقعا پس موثره  به نظر شما یعنی بتای من بالا محسوب میشه؟؟ روز۱۳انتقال۱۸۰۰بود

اره عزیزم مثل منه

بالاست

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
واقعا پس موثره  به نظر شما یعنی بتای من بالا محسوب میشه؟؟ روز۱۳انتقال۱۸۰۰بود

جنینت بلاست؟

من سه روزه بود

ولی باز بتات خوبه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم پردنیزولون روزی دوتا بود که هفته ۱۵ دارم قطع میکنم استرادیول روزی چهارتا بود که هفته هش ...

ممنونم عزیزم جواب دادی،زنگ زدم مطب گفتن استرادیول رو هفته ای یکی کم کنم ، شما پرد رو چطوری داری قطع میکنی،منظورم اینه که از هفته چندم داری کمش میکنی و ب چه صورت، ببخش عزیزم زیاد سوال پرسیدم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
انشالله كه + هستيد ، روز چند انتقال هستيد؟ چرا همين امروز ازمايش نمي ديد 

روز 14عزیزم والا همسرم نمیزاره میگه همون روزی که دکتر ازمایش نوشته میریم که یه موقع نگی باز این بتا ب خاطر تاثیر امپولی که زدی