بله عزیزم حتما
اتفاقا مبخواستم بگم از این به بعد انتقال های منفی هم بیایم و درمورد اینکه چرا منفی شدیم حرف بزنیم
مثلا یه مورد اینکه من ساعت تزریق و شیاف ها رو.واقعا رعایت نکردم،تزریق پروژسترونم اصلا اروم نبود و.گاهی چند قطره هم هدر میدادم
مورد دومی که مطمعنم تاثیر داشت و خیلی بابتش ناراحتم و عذاب وجدان دارم اینه که معذرت میخوام ا ر ض ا شدم و بعدها خوندم که میتونه باعث منفی شدن باشه من فقط فک میکردم بازم معذرت میخوام د خ و ل تاثیر متفی داره اما انقباضات رحمی هم موثره البتهههههه دوستانی که تو خواب واسشون پیش اومده یا میاد نگران نباشن اون طببعیه...
مورد سوم هم سنگین خیلی بلند کردم و اصلا موقعیت استراحت حداقل برای سه روز اول که خیلی هم مهم هست رو.نداشتم که به نظرم روزای اول که قراره لانه گزینی انجام بشه مهمه استراحت نسبی
مورد چهارم روز اول انتقال مجبور به خوردن زرشک پلوو شدم البته سعی کردم زرشک.و.هویجا رو نخورم اما اخرش نشد مرغش هم زعفرونی بود کلا همه نخورها توش بود و.من چون بچه هام پیش مادرشوهرم بودند و.اونا هم خبر ندارن وقتی برگشتم با اینکا غذام.خونه خودم اماده بود اما مجبور شدم بخورم و بسیاررر هم.تند بود ....
مورد پنجم پله هم زیاد بالا پایین کردم به اجبار مجبور شدم برم جای برای نقل و.انتقال سندی که اونجا کلی پله داشت و کلی هم سرپا موندم....
یه جشن هم داشتیم که باز واسه اونم حداقل چندساعت بدون نشستن سرپا بودم البته کار خاصی نکردم اما چندساعت سرپابودن بدبود
در نهایت قسمتم نبود و شاید همه این کارها هم انجام میدادم اما میموند اما اینا کارهای بود که نباید انجام میدادم