2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام شما انتقال قبلي كه منفي شدين با عارفي بودين؟ازمايش ايمني هم براتون نوشت؟

سری پیش ازمایشهارو داده بودم سرم زدم ولی داروی دیگه ای نداد این سری پردنیزولون داد و هیستروخراش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زود نبود عزیزم ،روز دوازدهمم

ان شاالله آزمايشت مثبت باشه عزيزم، دوست ندارم نا اميد بشي😔😔الهي خدا خودش معجزه كنه برات

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام چطوری بهتری ؟ میگم جفتت پایین نیست  ؟چون میگن جفت اگه پایین و سرراهی باشه باعث لکه بینی م ...

سلام عزیزم والا تو ان تی که چیزی نگفت،،امروزم همینطور دکتر گفت همه چی خوبه،،فقط این لکه بینی نمیدونم چی میگه این وسط🤔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من هیدروکسی خوردم اینطور شدم با پروژسترون دیدم تار شده بود

چکار کنیم پس شوره جون؟ واسه من خیلی بده، اصلا نمیتونم راه برم، همش تلو تلو میخورم. انگار نمیتونم دست و پام رو کنترل کنم. تا ۲ ساعت بعد خوردن قرص اینطوریم بعدش خوب میشه.

ان شاالله آزمايشت مثبت باشه عزيزم، دوست ندارم نا اميد بشي😔😔الهي خدا خودش معجزه كنه برات

مرسی قربونت برم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

عزیزم ذخیرت چند بود؟

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
اینبار فقط پردنی داشتم دفعه قبلم داشتم یبارم کلروکین داشتم

روزانه چقدر هیدروکسی کلروکین میخوردی؟

دکترت رو تغییر دادی که دو انتقال پردنی خوردی یه انتقال هیدروکسی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اگر میدونستم قرار نیست سه روز انتقال بدم جنینهام میبردم مام ،ولی خوب بهم نگفتن تا چند روز قبل انتقال ...

چرا؟ بخاطر انتقال با سونو؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻