2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

سلام 

بچها من دیشب باز لکه بینی داشتم قبلش ترشح ابکی داشتم نصف شب ازخواب بیدارشدم رفتم دستشویی اومدم خودمو خشک کنم دوتا لکه قرمز دیدم تا صبح بیدارشدم یه شیاف گذاشتم الان شده لکه قهوه ای ولی قطع نشده🥺صبح رفتم بیمارستان سونو دادم همه چی خوب بود گفت جفتتم خلفیه،،خداروشکر قلبشونم میزد،،با اینکه همش استراحت میکنم این لکه بینی واسه چیه اخه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  بچها من دیشب باز لکه بینی داشتم قبلش ترشح ابکی داشتم نصف شب ازخواب بیدارشدم رفتم دستشویی ...

نزدیکی که نداری؟!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نمیخواد عزیزم ،وقتی خدا نمیخواد کاری ازدست ما برنمیاد😢😢

ناامید نشو مطمئنم بچه دار میشی

همه مون میشیم

وقتی به حرف کاربری سپیده ۷۴ فکر کردم که بار چهارم انتقال بلاست مثبت شده خیالم راحت شد

۴بار فریز و بلاست انتقال داده

تو اولین انتقال فریز و بلاستت بوده فکر نکن ته خط رسیدی

هر چند سخته

تازه من امیدوارم روز ازمایشت خوشالمون کنی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربونت برم عزیزم .انشالله که خدا اینبار نا امیدم نمیکنه  جریان هیسترو از این قراره که من خودم ...

عزیزم هیسترو دقیقا چند روز قبل از انتقال باید انجام بشه؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام گلم آره دیروز رفتم یدونه ساک بود با کیسه زرده واسه ۱۸ ام داپلر نوشت برام

مبارک باشه انشالله که بارداری خوبی داشته باشی .‌من فک کردم دوتا نی نیه با اون بتای بالا .😊

خدای من خدای معجزه هاست . 
ميدونم گلم من خودم كربلا كه رفتم همهزگفتن زير قبه بخاي تمومه  من تموم دعام اين بود كه كار به مي ...

عزیزم آفرین به صبوری شما خدا انشالله به فرزندت هم سلامتی بده خدا حفظش کنه برات. الهی که هیچ زنی در حسرت فرزند نباشه. ❤❤❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مبارک باشه انشالله که بارداری خوبی داشته باشی .‌من فک کردم دوتا نی نیه با اون بتای بالا .😊

مرسی عزیزدلم آره منم گفتم شاید دوتاس

ولی یدونس فندقم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
۱بار پانکچر سال ۹۸ دیگه هروقت انتقال دادم فریز بوده اخرین بسته خدا رحم کرد و مثبت شدم

چه جالب ک با آخرین جنینات مامان شدی

خداروشکر

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ناامید نشو مطمئنم بچه دار میشی همه مون میشیم وقتی به حرف کاربری سپیده ۷۴ فکر کردم که بار چهارم انت ...

مگه من چقدر جون دارم پانکچر بشم ،راستش من حس میکنم مشکل ژنتیکیه ،فعلا که میخوام استراحت کنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ددقیقا همینطوره. من حتی یک درصد هم فکر نمیکنم این علائم به خاطر جنین باشه چون تازه سه روزه‌. ولی من ...

من هیدروکسی خوردم اینطور شدم با پروژسترون دیدم تار شده بود

خدایا شکرت
۱بار پانکچر سال ۹۸ دیگه هروقت انتقال دادم فریز بوده اخرین بسته خدا رحم کرد و مثبت شدم

سپیده جون اینبار سرم ivig داشتی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چیکا جون شما چندهفته بودی سرکلاژ شدی ؟ یادمه کواد مارکر دادی کدوم ازمایشگاه رفتی من میخوام برم سعید ...

من ١١ هفته و ٤ روز عزيزدلم. من ازمايشاتمو دنا ميدم خيلي راضيم سه روزه هم جوابش اومد

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم ناامید نشو منم هربار انتقال بلاست داشتم اخرش بار چهارم مثبت شدم سخته خیلی سخت ولی ناامید نشو ا ...

عزیرم شما ۴ بار تخمک کشی کردین؟ 

چرا؟ تعداد تخمک ها کم بود؟؟؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
عزیزم هیسترو دقیقا چند روز قبل از انتقال باید انجام بشه؟

راستش من دقیق نمیدونم عزیزم ،فکر میکنم برای هر کس فرق داره .من قرار بود ۸ سیکل قبل از انتقال هیسترو بشم ،یعنی تقریبا یک ماه و نیم قبل از انتقال