2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
من امروز روز سوم انتقالم هست و سمت راست تخمدان، سمتی که جنین رو گذاشتند درد دارم. یعنی از روز اول در ...

شما انتقال فرش داشتين؟؟؟

تو ايران بعد بانچكر ميگن مراقب علايمتون باشين اكثراا اونا كه هايپر ميشن شكمشون بشدت بزرگ ميشه

براي انتقالت نيست عوارض بانكچرت هست

سلام دوستان کسی از هزینه pgd خبر داره؟؟توی مراکز دولتی و خصوصی هزینه pgd فرق داره؟؟

سلام عزیزم، اره فکر می کنم فرق داره

من خصوصی برای تعیین سلامت 16 تا جنین pgd انجام دادم 30 میلیون یه سال پیش شد، اول یه هزینه پایه گرفتن که 18 تومان بود برای pgd برای 6 تا جنین، بعد برای 10 تا دیگه درخواست دادم12 تومان دیگه گرفتن، ولی الان باز هزینه ها تغییر کرده ثابت نمی مونه، از مرکزت بپرسی بهتره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم، اره فکر می کنم فرق داره من خصوصی برای تعیین سلامت 16 تا جنین pgd انجام دادم 30 میلیون ی ...

شما دوبار پشت هم پانكچر شدين؟؟

چندمين انتقالتون مثبت شد

راجع به واكسن زدن اطلاعيي ندارين

سلام عزیزم، اره فکر می کنم فرق داره من خصوصی برای تعیین سلامت 16 تا جنین pgd انجام دادم 30 میلیون ی ...

ممنونم،تعداد جنین ها بالا باشه انجام میدن؟من سری اول انتقال آزمایش مثبت شد ولی افت بتا داشتم،پارسال هم طبیعی باردار شدم اونم سقط شد اینسری دکترم گفت سلامت جنین باید انجام بدی،هیچی دیگه بررسی نکرد موندم انجام بدم یا نه،ببخشید میپرسم شما مشکلتون چی بود که تعیین سلامت کردید؟؟

@alaa e عزیزم هزینه هیستروسکوپی خراش تو جهاد چقد میشه ?بعد پریودم میخوام هیسترو کنم اخرین جنیناییه ...

توکل به خدا عزیزم. خییییلی ناراحت شدم از صبح. هر کاری کردم نتونستم چیزی بنویسم. ان شاالله آزمایشت مثبت میشه و اصلا نیاز نمیشه به هیسترو و...

هزینه اولش 2 تومن گرفتن ولی بعد عمل 200 تومن برگردوندن. 1800 شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام قربونت من تاخیرم شد ۶روز ولی هنوز پری نیومده بی بی زدم منفی یه لخته صورتی داشتم واقعا موندم بخا ...

به خاطر استرس شاید 

حالا دوروز دیگه بی بی بزار اگه باز منفی بود برو دکتر یه سونو بده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه گلم روی تخمک اثر نداره 😅 😅 😅 😅 گفتم علتش رو ممکنه تب شدید بکنی و اینکه نباید بیاره خونه زنجیر ...

آها😃  ، نه با یخچال میاره ، کلا کارش اینه با یخچال میبره برا روستایی ها میزنه

ببین عزیزم من به شخصه همیشه برا خودم میگم به نظرم روز سوم و چهارم خیلی زوده برا علائم داشتن اینا هم ...

ددقیقا همینطوره.

من حتی یک درصد هم فکر نمیکنم این علائم به خاطر جنین باشه چون تازه سه روزه‌. ولی من یه مشکل دیگه پیدا کردم، صبح ها که پا میشم انگار خون توی بدنم نیست، تمام دست و پام شله، خوب نمیتونم راه برم. همسرم توی اینترنت سرچ کرده دیده نوشته یکی از عوارض نادر پروژسترون می تونه باشه. من سه تا پروژسترون در روز میخورم و یه آمپول میزنم. هر بار که پروژسترون میخورم نیم ساعت بعدش دست چپم مثل یه تیکه گوشت میشه انگار هیچ خونی توش نیست و شل میشه.

توکل به خدا عزیزم. خییییلی ناراحت شدم از صبح. هر کاری کردم نتونستم چیزی بنویسم. ان شاالله آزمایشت مث ...

ممنون گلم خراشم دادین

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ددقیقا همینطوره. من حتی یک درصد هم فکر نمیکنم این علائم به خاطر جنین باشه چون تازه سه روزه‌. ولی من ...

عزیزم اون نینی که خودشو تا اینجا رسونده و رشد کرده مطمعن باش مامانشو خوشحال میکنه و محکم میچسبه به دلش❤🌷😍😍😍

اره از عوارض پروژسترونه منم بعد تزریق وقتی بلند میشم دست و پاهام شله و چشام سیاه میشه و بدنم گر میگیره تا چند ثانیه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام دوستان کسی از هزینه pgd خبر داره؟؟توی مراکز دولتی و خصوصی هزینه pgd فرق داره؟؟

بله فرق داه تو ابن سینا برایه پی جی دی تعیین جنسیت ۴تا جنین ۸۲۰۰از من گرفتن به ازای هر جنین اضافه ۱۲۰۰ولی برایه سلامت جنینو نمیدومنم

ممنون گلم خراشم دادین

نمیدونم والا. من هر بار تاکید کردم.خود دکترو ندیدم . بعد عملم از خانم مددی پرسیدم گف حله. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱