2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیز دلم، انشالله که صحیح و سلامت نی نی رو بغل میگیری، چقدر خوشحالم که بلاخره انتظارت داره تموم میشه ...

مرسی از این همه محبتت خواهر گلم ان شاالله که شمام نینی تونو به وقتش و صحیح و سالم بغل میکنی و بقیه ی دوستامونم از این انتظار در میان بحق شهدای این ماه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تستهای تکمیلی رو انجام دادی؟  ایمنی؟  انعقادی؟

نه عزیزم یکبار انتقال دادم منفی شدم ولی دکترم نگفت بهم که این ازمایشا رو انجام بدن فقط پردنیزیلون برام نوشت ولی این بار میخوام خودم بهش بکم بنویسه اگه قبول کنه

دوستان عزیزم خواهش میکنم هر کسی مثل من بوده کمکم کنه الان تغریبا سه ماه خواب خوب در شب حسرتم شده تا صب چندین بار از خواب بیدار میشم سر و صورت و گردنم تو خواب خیس خیس عرق میشه نمیدونم چرا؟؟کسی اینجوری بوده که خوب شده باشه لطفا😭😭😭😭😭😭

5 استفاده کن. همیشه ماما تاکید میکنه ۵ مصرف کنید من خودم خارجی میخورم دوز ایرانی یک و پنجه

ممنون گلم. پس به نظرت خودم 5 بگیرم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دلم طاقت نیاورد الان پا شدم بی بی زدم منفی شدم😢😢😢روز سیزدهمم ولی یه هاله هم نداشت 💔💔💔💔

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
فرزانه جون حالا جالبه دکترهای مرکز مام میگن بزنید، امروز دکتر لاهوتی هم استوری گذاشته بود، حتی تو سی ...

چقدر نظراتشون متفاوته خیلی عجییبه نغمه جون. بنظرم نباید توی سیکل واکسن زد مشخصه که تداخل ایجاد میشه و تاثیر داروها و واکسن کم میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون گلم. پس به نظرت خودم 5 بگیرم؟

آره عزیزم حداقل تا زمانی که توی سیکل هستی یا برای سیکل اماده میشی پنج مصرف کنی بهتره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آها ممنون عزیزم . پس نزنم اصلا. شوهرمم نباید بزنه ؟ حتما منشی اشتباه کرده منم تعجب کردم 

چون مرحله ی قبل از لقاح هستید بنظرم همسرت هم نباید بزنه

فکر نمیکنم اشتباه کرده نظرات مراکز و دکترا با هم متفاوته. 

آهان پس خیلییییی بعیده مشکل ایمنی و انعقادی برای شما، تقریبا رد میشه کرد بهتره آزمایش ژنتیک بدین هر ...

چرا برا من مشکل ایمنی انعقادی بعیده؟

آزمایش ژنتیک دادیم هم من هم همسرم نرمال بود.

جنینم مشکل داشت تو آمنیوسنتز مشخص شد...

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزیزم من پیامتو دیر دیدم  انشاالله که مامان شدی ؟

سلام قربونت من تاخیرم شد ۶روز ولی هنوز پری نیومده بی بی زدم منفی یه لخته صورتی داشتم واقعا موندم بخاطر چیه

ببین فکر کنم الان نیستاتین بهتره بهت بدن و حس میکنم درمان ضد قارچی نیاز هست، بهتره بری همون بیمارستا ...

فدات عزیزم که انقدر بدونه هیچ چشمداشتی  دلسوزانه مارو راهنمایی میکنی شکر خدا الان خیلی بهترم باشه چشم گلی از ته قلبم برات از خدا ارامشو سلامتی برای خودتو خونوادت خواستا رم تو این را پر فرازو نشیب خیییلی وقتا دستمو گرفتی و از استرسو نگرانی درم اوردی انشالله خدای بزرگ مشکلات شمارو هم همون جور کخ به ما کمک میکنی حل کنه😘

توي معاينه دكتر گفت واريكوسل گريد سي داري

عزیزم چندتا بلاست داری؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود